NRK Meny

Har avhørt savnet kvinne

Politiet er nær ved å konkludere etter at en kvinne forsvant fra sitt hjem i Sarpsborg lørdag og selv meldte seg for politiet fire dager senere. – Alt tyder på at kvinnen har vært på samme sted siden hun forsvant, sier Terje Bøe ved Østfold politidistrikt. De gjennomførte avhør av kvinnen på onsdag, og hun har forklart at hun ikke var seg selv og hadde sovet mye, før hun våknet opp og meldte seg.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.

  • Dømt for seksuell omgang med barn

    En mann fra Buskerud er i Halden tingrett dømt til 14 års forvaring, for flere tilfeller av seksuell omgang med mindreårige. Mannen brukte sosiale medier til å komme i kontakt med unge jenter, og manipulerte flere av dem for å skaffe seg seksualiserte bilder og seksuell kontakt. Han ble frikjent for syv tiltaltepunkter, som handler om vold og trusler. Advokaten hans, Knut Angrim Øvergaard, sier straffeutmålingen vil bli anket.