NRK Meny
Normal

Håper på nytt stjerne-inntog

Harald Zwart kommer til Fredrikstad for å være med på premièren på sin siste film "Skyggejegerne". Det kan bety et nytt stjerne-besøk.

Harald Zwart

Slik så det ut sist på den røde løperen i Fredrikstad da hele familien til Will Smith stilte opp, i tillegg til Jackie Chan.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

I august kommer Harald Zwarts siste stjernespekkede på kinolerret over hele verden, men regissøren selv skal være i Fredrikstad, røper kinosjefen i byen, Jørgen Søderberg Jansen.

Håper på skuespillere fra filmen

– Det er première 23. august. Det betyr fest enten 22. eller 23. august i Fredrikstad. Vi vet ikke så mye ennå, men at Harald kommer, det er sikkert, sier kinosjefen i Fredrikstad.

Sist Harald Zwart hadde première - på filmen Karate kid- kom verdensstjerner som Will Smith med familie til Fredrikstad.

Nå er det hans siste film, Skyggejegerne, som skal til pers. Filmen er basert på bøkene til Cassandra Clare og betegnes som urban fantacy fra New York.

Kinosjefen håper det kommer stjerner fra filmen. Hovedrolleinnehaver er Lily Collins, som har stor fanskare blant unge publikummere. Spesielt etter filmen Snøhvit med Julie Roberts.

Skyggejegerne

Lily Collins spiller hovedrollen i filmen og er et ungdomsidol.

Foto: NRK

Skuespillerne fra filmen er på turnè i Europa og Sør-Amerika og vi håper at en eller to av dem som er i Europa kan komme hit.

– Se og hør-faktor

Hva med norske kjendiser?

Det bruker å være høy Se og Hør-faktor på premièrene til Harald, så jeg tror vi kan forvente noe kjendiser, sier han.

Kinosjefen er klar til å ta frem den røde løper og har blitt nærmest vant til å rigge i stand til fest. Men først og fremst er dette en fest for publikum, mener han.

– Det er jo et kompliment til publikum her i byen. Her jubler folk, de klapper de strømmer til. Det er jo derfor han vi ha det her, avslutter han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uthus endte i container

    I Elingårdsveien i Fredrikstad fikk transportørene av et helt hus problemer da det viste seg at huset var for stort til å fraktes på veien. Det endte opp med at huset ble delt opp med motorsag og fraktet i container til søppeldynga, melder Fredrikstad Blad.

  • Gjorde skader på solstudio

    Det har vært innbrudd i et solstudio i Kinogaten i Sarpsborg. Politet melder at det er gjort skaderverk på stedet. Gjerningspersonen ble sikret på video, og politiet er på stedet og utfører undersøkelser.