NRK Meny
Normal

Håndballstjerners hytte brant ned

Hytta til håndballstjernene Susann Goksør og Svein Erik Bjerkrheim på Kråkerøy i Fredrikstad, brant ned til grunnen søndag.

Illustrasjonsbilde
Foto: Johan Nilsson / Scanpix

Det melder Fredriksstad Blad.

Brant ned

Brannen i hytta til det berømte håndballekteparet, ble oppdaget søndag ettermiddag - og var godt synlig for de mange som var på sjøen. Dette førte til at brannvesenet mottok flere henvendelser fra publikum i forbindelse med brannen..

Brannvesenet fikk hjelp til slukningsarbeidet av innbyggerne i nærheten, men flammene hadde fått såpass godt tak at hytta brant ned til grunnen.

Svein Erik Bjerkrheim er opprinnelig fra Eidsberg, men har gjort seg bemerket på landslaget og i Drammen HK.

Lynnedslag

Brannvesenet i Østfold har hatt en travel helg etter at lynnedslag forårsaket flere branner. 

I Fredrikstad har hadde brannvesenet totalt åtte utrykninger.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta henter svenske

    Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

  • Veien åpnet etter kjedekollisjon

    Politiet opplyser at riksvei 109 er åpnet etter en kjedekollisjon torsdag ettermiddag. Fire biler kjørte inn i hverandre og politiet mistenker at føreren av den bakerste bilen var påvirket av rusmidler. Føreren anmeldes.