NRK Meny

Haldensere rammet av vannlekkasjer

En lekkasje på en av hovedvannledningene vil gi store påvirkninger for hele bygryta og områdene rundt. Det kan gi store variasjoner i vanntrykket for innbyggere og bedrifter.
Feilen vil kunne ta flere dager å rette, men de berørte vil kun merke ustabilitet i vanntrykket. I tillegg til lekkasjen i Løkkeveien er det også en vannlekkasje i Dyrendalveien.

Springvann
Foto: Scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anker Viken-vedtak

    Et knapt flertall av politikerne i Buskerud fylkesting vil anke stortingsvedtaket om å slå sammen Buskerud, Akershus og Østfold til region Viken, skriver Drammens Tidende. Bakgrunnen for ankeforslaget er at det ikke er enighet i de tre fylkene om å slå seg sammen. Det var Senterpartiets gruppeleder Olav Skinnes som fremmet ankeforslaget og sier til NRK at han er fornøyd med vedtaket.

  • Forhandler om stadion-leie

    Fredrikstad fotballklubb er i forhandlinger med kommunen om å få kutt i leieutgiftene, det skriver Fredriksstad Blad. Fredrikstad kommune kjøpte stadioen i 2013, og FFK har siden den gang betalt i overkant av tre millioner i leie per år. Daglig leder i FFK, Joachim Heier sier til Fredriksstad Blad at hovedmålet med en reforhandling av Stadion-avtalen er å få en avtale som er mer tilpasset dagens situasjon.