NRK Meny
Normal

Haldenser omkom i trafikkulykke

35-åringen mistet kontrollen over bilen nord for Strömstad. Tre andre nordmenn ble skadd i ulykken.

Den omkomne var fra Halden.

Kjørte i bergvegg

Haldenseren omkom  i en trafikkulykke nord for Strömstad i Sverige lørdag kveld. De tre andre skal ikke være livstruende skadd.

Ulykken skjedde på fylkesveien mot Hällestrand nord for Strömstad ved 22-tiden lørdag kveld. Mannen i den norskregistrerte bilen var på vei fra Strömstad da han mistet kontrollen over bilen.

- Han kjørte av veien, mot en bergvegg. Trolig har understellet blitt skadet slik at bensin lakk ut og bilen ble antent, sier Ingemar Nord ved politiet i Strömstad til TT.

Sendt til legevakten

Bilen ble kastet tilbake på tvers av veien, og kolliderte med en svenskregistrert bil. I den satt to menn og en kvinne i 35-årsalderen fra Norge. De ble sendt til legevakten i Halden, og skal ikke være livstruende skadd.

Føreren av den norskregistrerte bilen satt fortsatt i det brennende vraket da redningsmannskaper kom til stedet. Livet hans sto ikke til å redde. Han var alene i bilen.

NRK/NTB

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker øker tabell-ledelsen

    Greåker innebandy slo Sveiva 8–5 i toppoppgjøret i innebandyens eliteserie i dag. Laget leder serien, fem poeng foran Sveiva på andreplass. Fredrikstad-laget Slevik ligger på tredjeplass, seks poeng bak Greåker, men med en kamp mindre spilt.

  • Sendt til sykehus etter ulykke

    Føreren av en bil som kolliderte med et tre på Vikaneveien i Fredrikstad er nå ute av bilen. Politiet skriver på Twitter at føreren er ve bevissthet og blir kjørt til sykehuset Østfold Kalnes.