NRK Meny
Anette Helene Hansen, HK Halden
Foto: Petter Larsson / NRK

Halden HK

 • Halden HK har slått seg konkurs

  Det er Halden Arbeiderblad som i dag skriver at håndballklubben har valgt å slå seg selv konkurs. Avgjørelsen ble tatt på et styremøte i går kveld. – Det er fryktelig tungt, men vi så ingen annen utvei, sier styreleder Erik Meusburger til avisen.

 • Halden HK ser lyset igjen

  Det ser lysere ut økonomisk for Halden HK, skriver Halden Arbeiderblad. Klubben har lenge slitt med økonomien, men nå har klubben samlet inn 600.000 kroner og daglig leder Roger Meyer sier til avisen at han tør å være positiv igjen.

 • Vurderer å gi fra seg lisens

  Halden Håndballklubb kan komme til å gi fra seg lisensen til å spille i eliteserien for kvinner, skriver Halden Arbeiderblad. Bakgrunnen er at klubben sliter med økonomien og har en samlet negativ egenkapital på cirka 1,6 millioner kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Stortingspolitiker frikjent

  Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

 • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

  Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

  Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
  Foto: Sarpsborg 08