NRK Meny
Anette Helene Hansen, HK Halden
Foto: Petter Larsson / NRK

Halden HK

 • Halden HK har slått seg konkurs

  Det er Halden Arbeiderblad som i dag skriver at håndballklubben har valgt å slå seg selv konkurs. Avgjørelsen ble tatt på et styremøte i går kveld. – Det er fryktelig tungt, men vi så ingen annen utvei, sier styreleder Erik Meusburger til avisen.

 • Halden HK ser lyset igjen

  Det ser lysere ut økonomisk for Halden HK, skriver Halden Arbeiderblad. Klubben har lenge slitt med økonomien, men nå har klubben samlet inn 600.000 kroner og daglig leder Roger Meyer sier til avisen at han tør å være positiv igjen.

 • Vurderer å gi fra seg lisens

  Halden Håndballklubb kan komme til å gi fra seg lisensen til å spille i eliteserien for kvinner, skriver Halden Arbeiderblad. Bakgrunnen er at klubben sliter med økonomien og har en samlet negativ egenkapital på cirka 1,6 millioner kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Over 12 000 dårlige betalere

  7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

 • Stor sprik i avfallsgebyr

  Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

  Tipping av avfall
  Foto: Østfold Energi