NRK Meny
Anette Helene Hansen, HK Halden
Foto: Petter Larsson / NRK

Halden HK

 • Halden HK har slått seg konkurs

  Det er Halden Arbeiderblad som i dag skriver at håndballklubben har valgt å slå seg selv konkurs. Avgjørelsen ble tatt på et styremøte i går kveld. – Det er fryktelig tungt, men vi så ingen annen utvei, sier styreleder Erik Meusburger til avisen.

 • Halden HK ser lyset igjen

  Det ser lysere ut økonomisk for Halden HK, skriver Halden Arbeiderblad. Klubben har lenge slitt med økonomien, men nå har klubben samlet inn 600.000 kroner og daglig leder Roger Meyer sier til avisen at han tør å være positiv igjen.

 • Vurderer å gi fra seg lisens

  Halden Håndballklubb kan komme til å gi fra seg lisensen til å spille i eliteserien for kvinner, skriver Halden Arbeiderblad. Bakgrunnen er at klubben sliter med økonomien og har en samlet negativ egenkapital på cirka 1,6 millioner kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Skogbrann i Røysåsen

  Det er skogbrann i området rundt Røysåsen i Moss. Brannvesen og politi er på vei, skriver politiet på Twitter. Det er stor røykutvikling i området, og politiet anbefaler beboere i nærheten om å stenge vinduer og luftinntak.

 • Ny sjef for Østfoldforskning

  Ellen-Marie Forsberg blir ny direktør i Østfoldforskning AS fra oktober. Hun har vært leder for forskergruppa for ansvarlig innovasjon ved Arbeidsforskningsinstituttet siden 2011 og forskningssjef i perioden 2015 til 2018. Forsberg har ledet to EU-prosjekter innenfor ansvarlig innovasjon, og har jobbet mye med både forskningspolitikk og forskningsetikk.