NRK Meny
Normal

Hagen min på Spotify

Er du nysgjerrig på musikken i Hagen min? Listene til programserien er å finne på Spotify.

Programleder Hagen min

Nå kan du danse i enga. Hagen min er på Spotify

Foto: NRK

Det er kommet mange henvendelser om musikken som er brukt i Hagen min. I hver episode i programserien setter nemlig musikken stemningen, og det er slett ikke tilfeldig hva som er valgt.

Viktig verktøy

– Vi bruker musikk som viktig verktøy i redigeringen, og bygger opp sekvenser og handling med musikk vi synes passer i scenene, sier fotograf Camilla Næss som både har ansvar for regi og klipp av programmene.

Camilla Næss, fotograf

Camilla Næss mener musikken er med å skape den riktige stemningen i Hagen min.

Foto: NRK

– Allerede etter første episode mailet folk oss, og spurte om musikken var å finne noe sted. Det har vi gjort noe med. Listene ligger på Spotify, sier programleder Heidi Sivertzen-Oksmo.

Søk etter NRK-Hagen min, så er hele listen for samtlige program tilgjengelig.

– Åpningslåten har vi også fått flere henvendelser om. Det er en klippet versjon av Tommy Tokyo & Starving for my gravy sin' Derail and Demise. Den har selvsagt fått plass nummer en på lista også!

Det er brukt mye norsk musikk i serien, blant andre er Aurora, Ingrid Olava, Zia, Frida Amundsen, Christel Alsos, Thea Hjelmeland, Bel Canto og Eva & the heartmaker representert.

– Og så er det jo selvsagt en del gamle slagere som vekker gode minner, fra Roy Orbison og Dolly Parton til Dean Martin og Dinah Washington, sier Næss.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Hagen min på Spotify» i nytt vindu

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.