Hagen min på Spotify

Er du nysgjerrig på musikken i Hagen min? Listene til programserien er å finne på Spotify.

Programleder Hagen min

Nå kan du danse i enga. Hagen min er på Spotify

Foto: NRK

Det er kommet mange henvendelser om musikken som er brukt i Hagen min. I hver episode i programserien setter nemlig musikken stemningen, og det er slett ikke tilfeldig hva som er valgt.

Som i fjor er det nå opprettet en spilleliste på Spotify der all musikk for Hagen min er samlet.

Musikken til Hagen min, sesong 2

Musikken til Hagen min, sesong 1

Viktig verktøy

– Vi bruker musikk som viktig verktøy i redigeringen, og bygger opp sekvenser og handling med musikk vi synes passer i scenene, sier fotograf Camilla Næss som både har ansvar for regi og klipp av programmene.

Camilla Næss, fotograf

Camilla Næss mener musikken er med å skape den riktige stemningen i Hagen min.

Foto: NRK

– Allerede etter første episode mailet folk oss, og spurte om musikken var å finne noe sted. Det har vi gjort noe med. Listene ligger på Spotify, sier programleder Heidi Sivertzen-Oksmo.

Søk etter NRK-Hagen min, så er hele listen for samtlige program tilgjengelig.

– Åpningslåten har vi også fått flere henvendelser om. Det er en klippet versjon av Tommy Tokyo & Starving for my gravy sin' Derail and Demise. Den har selvsagt fått plass nummer en på lista også!

Det er brukt mye norsk musikk i serien. Blant andre er Sondre Justad, Aurora, Ingrid Olava, Zialand, Frida Amundsen, Christel Alsos, Thea Hjelmeland, Bel Canto og Eva & The Heartmaker representert.

– Og så er det jo selvsagt en del gamle slagere som vekker gode minner, fra Roy Orbison og Dolly Parton, til Dean Martin og Dinah Washington, sier Næss.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Forelegg for fart

    Politiet ga ut syv forenklede forelegg for fart under en trafikkontroll i Svaneveien i Fredrikstad. Høyeste hastighet målt var 63 kilometer i timen i 40-miljø.

  • Skip gått på grunn

    Et skip er gått på grunn i Løperen på Hvaler. Brannvesen, Interkommunalt utvalg for akutt forurensning, og redningsskøyta er på stedet. Det er ikke observert utslipp i forbindelse med dette.

    Skip på grunn i Løperen
    Foto: Redningsselskapet