GULLJUBEL FOR FFK

Fredrikstad overkjørte Sandefjord i cupfinalen 2006 og vant 3-0. Dermed tok klubben sin 11. NM-tittel gjennom tidene.

FFK-jubel

Allerede etter fem spilte minutter av cupfinalen 2006, legger Raymond Kvisvik inn en presis corner.

Hans Erik Ramberg står ved bakerste stolpe, skyter via bakken og ballen går i mål!

Kvisviks gullfot

I det 36. minutt legger Kvisvik et frispark mot mål. Sandefjord-keeper Bugge Pettersen kommer ut, men er ikke i nærheten av å nå ballen før Raio Piiroja stusser ballen i mål fra kloss hold.

I det 43. minutt kontrer FFK og får corner. Igjen er det Kvisvik som tar den og legger en kort corner, som blir slått videre inn i feltet, hvor Piiroja stiger langt høyere enn noen andre og stanger inn ballen fra åtte meters hold!