Gratishockey med Comet

Bortfall av automatinntekter og begrenset tribunekapasitet til tross; Comet inviterer til gratiskamp i Halden ishall torsdag.

Ill.foto
Foto: www.ikcomet.no

Ishockeyklubben Comet i Halden spiller treningskamp mot Frisk Asker torsdag.


Comet sliter med at Halden ishall har liten kapasitet og som gir dårligere inntektsmuligheter enn de fleste øvrige Eliteserieklubbene.

I år har Comet høyere kostnader, men publikum må få noe gratis, mener styret i klubben.

Skulle gjerne satt prisene lavere

- Hadde det vært økonomisk mulig, skulle IK Comet Halden gjerne hatt de laveste billettprisene i UPC-ligaen, men dette er dessverre ikke mulig, sier leder i IK Comet Halden Roar Lund i en pressemelding. 

Tribunekapasiteten og forholdene i hallen generelt er pekt på som et problem fra Norges Ishockeyforbund, og klubben er gitt dispensasjon i to tidligere sesonger.

Det foreligger fortsatt ikke en vedtatt plan for utbygging av hallen.  

 

IK Comet, ishockey
Foto: www.ikcomet.no

 

Mister automatinntekter

- IK Comet Halden har tatt nye steg opp og møter en ny sesong med en bedre lag, uendret tilskuerplass og høyere kostnader. I tillegg står ungdomsavdelingen overfor en kanskje større utfordring enn antatt i forhold til sine inntekter fra spilleautomatene, sier Lund.

Dette er noen av årsakene til at billettprisene har økt i Halden ishall foran denne sesongen.

- Vi håper og tror at alle våre tilhengere, supportere, medlemmer, støttespillere og øvrige haldensere har forståelse for dette, sier Roar Lund.

Tar betalt for treningskamper

Det er vanlig at toppklubbene tar seg betalt for at folk skal få se treningskamper, men IK Comets ledelse har en gladmelding til alle som har lyst til å se neste ishockeykamp i Halden ishall.

- Vi forsøker å gi maksimalt tilbake til alle haldensere gjennom en fri adgang førstkommende torsdag. Er du i tillegg av kategorien som aldri har vært på en ishockeykamp, men er litt nysgjerrig på hvordan dette er, bør du i hvert fall møte opp, sier Lund.

Kampen mellom IK Comet og Frisk Asker spilles klokka 1900 torsdag 17. august i Halden ishall.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 67 dyr funnet i kjeller

    48 hunder, ti katter og fem kaniner ble funnet av Mattilsynet i en kjeller i Østfold i oktober, skriver VG. Hundene sto alle oppstalla i bur, ikke alle hadde liggeunderlag, og det var stort sett tilgriset med urin og avføring, sier seksjonssjef i Mattilsynet Østfold og Follo, Nina Brogeland Laache til avisa.

  • Uten telefon i snart en uke

    Telenor kan fortsatt ikke si når feilen på telefonlinja til Aspedammen i Halden blir reparert. I forbindelse med arbeid langs jernbanen er flere kabler blitt revet ned og Telenor har ikke fått tak i sikkerhetsfolk som kreves for at linja skal bli reparert. Mobildekningen i området er dårlig slik at folk er avhengig av fasttelefon, opplyser en beboer til NRK.