NRK Meny
Normal

Gratishockey med Comet

Bortfall av automatinntekter og begrenset tribunekapasitet til tross; Comet inviterer til gratiskamp i Halden ishall torsdag.

Ill.foto
Foto: www.ikcomet.no

Ishockeyklubben Comet i Halden spiller treningskamp mot Frisk Asker torsdag.


Comet sliter med at Halden ishall har liten kapasitet og som gir dårligere inntektsmuligheter enn de fleste øvrige Eliteserieklubbene.

I år har Comet høyere kostnader, men publikum må få noe gratis, mener styret i klubben.

Skulle gjerne satt prisene lavere

- Hadde det vært økonomisk mulig, skulle IK Comet Halden gjerne hatt de laveste billettprisene i UPC-ligaen, men dette er dessverre ikke mulig, sier leder i IK Comet Halden Roar Lund i en pressemelding. 

Tribunekapasiteten og forholdene i hallen generelt er pekt på som et problem fra Norges Ishockeyforbund, og klubben er gitt dispensasjon i to tidligere sesonger.

Det foreligger fortsatt ikke en vedtatt plan for utbygging av hallen.  

 

IK Comet, ishockey
Foto: www.ikcomet.no

 

Mister automatinntekter

- IK Comet Halden har tatt nye steg opp og møter en ny sesong med en bedre lag, uendret tilskuerplass og høyere kostnader. I tillegg står ungdomsavdelingen overfor en kanskje større utfordring enn antatt i forhold til sine inntekter fra spilleautomatene, sier Lund.

Dette er noen av årsakene til at billettprisene har økt i Halden ishall foran denne sesongen.

- Vi håper og tror at alle våre tilhengere, supportere, medlemmer, støttespillere og øvrige haldensere har forståelse for dette, sier Roar Lund.

Tar betalt for treningskamper

Det er vanlig at toppklubbene tar seg betalt for at folk skal få se treningskamper, men IK Comets ledelse har en gladmelding til alle som har lyst til å se neste ishockeykamp i Halden ishall.

- Vi forsøker å gi maksimalt tilbake til alle haldensere gjennom en fri adgang førstkommende torsdag. Er du i tillegg av kategorien som aldri har vært på en ishockeykamp, men er litt nysgjerrig på hvordan dette er, bør du i hvert fall møte opp, sier Lund.

Kampen mellom IK Comet og Frisk Asker spilles klokka 1900 torsdag 17. august i Halden ishall.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.

  • Kemner mener oppsigelsen er ulovlig

    Kemner i Halden, Berit Stangeland mener oppsigelsen av henne er både usaklig og ulovlig. Overfor NRK ønsker hun foreløpig ikke å utdype hvorfor, men har engasjert advokat.
    I slutten av juni sendte Halden kommune oppsigelse av Stangeland, men overfor Halden Arbeiderblad ønsket de ikke å kommentere saken. For et halvt år siden sendte ansatte et varsel om kemneren hvor de blant annet hevdet at kommune har blitt et fristed for svart arbeid. Til NRK sier Stangeland at hun har en velfungerende kontrollavdeling med dyktige kontrollører.