Gode nok for opprykk?

Etter å ha spilt uavgjort, 1-1, borte mot Nesodden lørdag ettermiddag, kan man begynne å spekulere.

Er Moss FK gode nok til å ta tabellseieren og turen opp til 1. divisjon igjen?

Mossingene startet sesongen hjemme mot KFUM Oslo forrige helg, der sluttresultatet ble 2-2. Det vil si at de kun står med fattige to poeng, etter to kamper.

– God innsats

Hovedtrener i MFK, Tor Thodesen, var skuffet over resultatet i Nesodden, men skrøt allikevel av egne spillere som kriget hele veien.

– Jeg er godt fornøyd med innsatsen i dag. Vi forsvarer oss godt, og slipper ikke motstanderne lett til. Vi måtte nemlig legge om kampplanen litt, ettersom denne matta ikke egnet seg til å spille ball langs bakken. En bedre gressmatte passer nok vår spillesil litt bedre.

– Selv om vi bare får med oss ett poeng, ville jeg gjort akkurat det samme igjen. Nå må vi heller skifte modus og forberede oss til neste kamp. Jeg kan ikke love seier, selv om det hadde vært fint. Men jeg kan love at vi skal gi jernet, smiler Thodesen.

– Skulle hatt tre poeng

MFK-spiller, Jon Andrè Fredriksen, var ikke fornøyd med å dra hjem til Moss, med bare ett poeng i lomma.

– Vi skulle hatt tre poeng i dag. Vi leder lenge, men så glipper det til slutt. Vi må virkelig trene på å holde på en ledelse i tiden fremover. Det er bare småfeil som gjør at vi kun står med to poeng på tabellen så langt, sukker han.

Samtidig forteller han at laget nå ser fremover, og at det virkelig er på tide med en seier i neste kamp mot Lørenskog.

– Nå må vi bare se fremover og ha troen. Vi vet vi er gode nok, og vi har fortsatt god mulighet til å kjempe i toppen. Først og fremst skal vi nå tenke på å ta med oss tre poeng fra Lørenskog neste uke, avslutter han.