God Kerr da Sarpsborg tok poeng i Molde

Sarpsborg-keeper Duwayne Kerr var tilbake i godt gammlet slag da Sarpsborg 08 tok et sterkt bortepoeng mot Molde.

Duwayne Kerr og Ola Kamara

Duwayne Kerr var oppmerksom og hindret Ola Kamara etter en halvtime i Molde.

– Med litt mer brodd og litt mer ro i overgangene burde vi ha produsert litt mer, for Molde tillot oss å komme. Jeg synes at vi ser ut som et fotballag igjen, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke til Cmore etter kampslutt i Molde.

Sarpingene hadde ballen klart mest og presset Molde bakover i innledningen, men det var hjemmelaget som fikk den første store sjansen etter et kvarters spill.

Martin Linnes fikk gå nærmest uforstyrret fra egen 16-meter og avslutte med venstrebeinet fra 18 meter. Men skuddet gikk en halvmeter utenfor stolpen til Duwayne Kerr i Sarpsborg-målet.

Sander Svendsen

Sander Svendsen bommer på en stupheading rett foran Sarpsborgs Duwayne Kerr. Keeperen fra Jamaica spilte en god kamp for gjestene.

Mortensen nærmest for Sarpsborg

Etter en snau halvtime ble Ola Kamara spilt alene igjennom, men Kerr oppfattet situasjonen raskt og fikk avverget situasjonen. Keeperen fra Jamaica var også på plass da Etzaz Hussain fikk avsluttet fra 6-7 meter like før pause.

Sarpsborgs største mulighet kom etter 53 minutter da et godt slått hjørnespark endte hos danske Patrick Mortensen på bakerste stolpe. Sarpsborg-spissen fikk slengt ut et bein, men Moldes sisteskanse Ethan Horvath vartet opp med en reaksjonsredning fra øverste hylle.

Etter 81 minutter fikk Mattias Moström den siste store sjansen i kampen, men stupheadingen hans gikk like utenfor.

Dermed spilte Molde sin fjerde hjemmekamp på rad uten hjemmeseier i eliteserien, mens Sarpsborg 08 nå står med 10 kamper på rad uten seier.

– Jeg er først og fremst fornøyd med at vi er mer solide enn vi fremstod sist. Vi spiller på oss trygghet etter hvert, også synes jeg at vi ligner mer og mer på oss selv når det har gått 10-12 minutter av andreomgang. Men jeg skulle ønske at vi kunne skapt flere store sjanser, det savner jeg litt i dag, sier Molde-trener Erling Moe til Cmore.