NRK Meny
Normal

Glimt stiller sterkt mot FFK

Lørdag møter Fredrikstad Bodø/Glimt som er ubeseiret på hjemmebane i år. I tillegg er to av Glimts sterkeste spillere tilbake.

 Bodø/Glimts Thiago Martins og FFKs Raio Piiroja

FFK møter et sterkt hjemmelag lørdag. Her ser vi bilder fra et tidligere møte mellom de to lagene. Bodø/Glimts Thiago Martins og FFKs Raio Piiroja.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Jan Derek Sørensen og Stig Johansen er to av Bodø/Glimts mest rutinerte spillere. Følg kampen minutt for minutt

Jakter på medalje

Begge sto over kampen mot Tromsø forrige helg, men mye tyder på at de to veteranene er tilbake i startoppstillinga lørdag.

- Jan Derek og Stig er kampklare. Mye tyder på at de starter i kveld, sier assistenttrener i Glimt Bent Inge Johnsen.

Friskmeldingen av Sørensen og Johnsen er gode nyheter for Glimt, som jakter medalje i eliteserien i år.

- De to har vært involvert i de fleiste eliteseriekampane til Glimt denne sesongen, og den samlede rutinen deres er viktig for laget, sier Johnsen.

Frykter Olsen

På FFKs hjemmesider er det imidlertid hurtigtoget Trond Olsen på Glimt som er den store frykten.

Det er ikke grunnløst, Olsen føk til topps på poengligaen i eliteserien etter kampen mot Brann siste dagen i august. Les: vg.no . Da sørget han for to av tre mål. Glimt vant den kampen 3-1.

Pål André Czwartek sier på FFKs hjemmeside at det sannsynligvis blir hans oppgave å få stanset den mannen.

- Ja det blir vel en av mine oppgaver hvis jeg får spille fra start av, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Risikerer 25 års fengsel

    Østfold-kvinnen som onsdag ble fengslet for å ha forsøkt å smugle 3,7 kilo heroin ut av Uganda, kan få 10 til 25 års fengsel dersom hun blir dømt. Det melder Aftenposten. Den norske ambassaden i Uganda har kommet i kontakt med kvinnen, og kvinnen har fått tildelt en advokat. Politiet har analysert stoffet de fant i kofferten til kvinnen, og har konkludert med at det er snakk om heroin.

  • Tør ikke love støtte

    Høyres idretts-politiske tallsmann Tage Pettersen tør ikke å love statlig støtte til orienterings-VM i Østfold 2019. Alle ordførerne i Østfold har gått sammen for å be om en avklaring rundt søknadene om penger til arrangementet. Pettersen jobber selv for at O-VM skal få støtte, men vil ikke si noe om sjansen for at det blir pengestøtte.

    Tage Pettersen, stortingsmann for Høyre
    Foto: Shemsi Bunjaku / NRK