NRK Meny
Normal

Glatt men noenlunde greit i natt

Glatte veier, men ingen store ulykker eller alvorlige personskader natt til søndag, viser nødetatenes delinger på sosiale medier.

Østfold politidistrikt Twitter
Foto: Skjermdump Twitter

Politiet meldte i 20-tiden i går at det var svært glatt på veiene i hele fylket, og at Veitrafikksentralen hadde dratt ut for å salte. Advarselen ble sendt ut kort tid etter to meldinger om ulykker på veiene. En mann ble lettere skadet i et uhell i nordgående felt på E6 ved Skjeberg. En kvinnelig bilfører ble fraktet til sykehuset på Kalnes for sjekk etter en utforkjørsel ved Årumkrysset.

Ellers har natta vært relativt rolig, antyder politiets logg.

Tre 20 år gamle gutter ble tatt inn av politiet etter at de røykte hasj ved Frederik II videregående skole i Fredrikstad i natt.

En mann ble satt i arrest etter å ha slått til en dørvakt i Sarpsborg i 0230-tiden. Saken er anmeldt.

Nødetatene i Halden rykket ut til Håkenbyveien etter melding om en bygningsbrann i 21-tiden. Branntilløpet ble slukket mens brannvesenet var underveis, og brannmannskapene tok kontroll over etterarbeidet av det som viste seg å være en pipebrann som var i ferd med å spre seg.

En beboer på stedet fikk medisinsk hjelp på stedet etter å ha pustet inn røyken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skogbrann i Røysåsen

    Det er skogbrann i området rundt Røysåsen i Moss. Brannvesen og politi er på vei, skriver politiet på Twitter. Det er stor røykutvikling i området, og politiet anbefaler beboere i nærheten om å stenge vinduer og luftinntak.

  • Ny sjef for Østfoldforskning

    Ellen-Marie Forsberg blir ny direktør i Østfoldforskning AS fra oktober. Hun har vært leder for forskergruppa for ansvarlig innovasjon ved Arbeidsforskningsinstituttet siden 2011 og forskningssjef i perioden 2015 til 2018. Forsberg har ledet to EU-prosjekter innenfor ansvarlig innovasjon, og har jobbet mye med både forskningspolitikk og forskningsetikk.