NRK Meny
Normal

Glatt men noenlunde greit i natt

Glatte veier, men ingen store ulykker eller alvorlige personskader natt til søndag, viser nødetatenes delinger på sosiale medier.

Østfold politidistrikt Twitter
Foto: Skjermdump Twitter

Politiet meldte i 20-tiden i går at det var svært glatt på veiene i hele fylket, og at Veitrafikksentralen hadde dratt ut for å salte. Advarselen ble sendt ut kort tid etter to meldinger om ulykker på veiene. En mann ble lettere skadet i et uhell i nordgående felt på E6 ved Skjeberg. En kvinnelig bilfører ble fraktet til sykehuset på Kalnes for sjekk etter en utforkjørsel ved Årumkrysset.

Ellers har natta vært relativt rolig, antyder politiets logg.

Tre 20 år gamle gutter ble tatt inn av politiet etter at de røykte hasj ved Frederik II videregående skole i Fredrikstad i natt.

En mann ble satt i arrest etter å ha slått til en dørvakt i Sarpsborg i 0230-tiden. Saken er anmeldt.

Nødetatene i Halden rykket ut til Håkenbyveien etter melding om en bygningsbrann i 21-tiden. Branntilløpet ble slukket mens brannvesenet var underveis, og brannmannskapene tok kontroll over etterarbeidet av det som viste seg å være en pipebrann som var i ferd med å spre seg.

En beboer på stedet fikk medisinsk hjelp på stedet etter å ha pustet inn røyken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Deler av Østfoldbanen stengt

    Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg er lørdag kveld stengt for trafikk grunnet en signalfeil, melder Bane NOR. Det gir forsinkelser og innstilte tog. Det er ikke klart når feilen blir rettet.

    Laster Twitter-innhold
  • Bil snurret på E6 ved Rygge

    En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.