Normal

Mange ryddet loft og kjeller

Garasjesalgsdagen på søndag bød på mange artige funn.

Garasjesalgdagen

Garasjesalgdagen er en fin mulighet til å bli kvitt ting man ikke trenger, eller å skaffe seg noe nytt.

Foto: Garasjesalgdagen

De tre kommunene inviterer i dag til den årlige garasjesalgdagen.

Ifølge Anne Skauen fra Fredrikstad kommune er dagen i dag en fin anledning til å få ryddet loft, kjeller og garasje, eller rett og slett skaffe seg noe man trenger til en billig penge.

– Alt du ikke trenger lenger kan selges på et garasjesalg. Dette er en fin anledning til å rydde både loft og kjeller. Brukte gjenstander som møbler, klær, leker og sportsutstyr kan ha stor verdi for andre. Om du liker å gå på skattejakt er den årlige garasjesalgdagen drømmedagen din, forteller hun.

Planlagt i god tid

Over 130 personer har registrert seg som selgere i år. I det digitale garasjesalgkartet kan enten registrere sitt garasjesalg, eller man kan få en oversikt over om det er garasjesalg i nærheten av der du bor.

– Det har ligget på rundt 150 garasjesalg hvert år, men i år har nok noen vært litt usikre på været og avventet litt. Men så er det også mange som har planlagt dette veldig godt. De har tatt bilder av alt som skal selges og arrangert ordentlig. Også er det noen som har slengt seg på i siste liten, så dette er noe for alle, forteller Skauen.

Kart over garasjesalg

I garasjesalgkartet kan man registrere sitt garasjesalg, eller se hvor andre garasjesalg holdes.

Foto: Skjermdump

– Bruk gjerne trappa

Hun presiserer samtidig at man ikke er nødt til å ha en garasje for å registrere seg som garasjeselger.

– Det er blant annet en ungdomsskoleklasse på Gressvik som har jobbet med dette i lang tid, og jeg tror de skulle selge ting i skolegården. Det er kjempekult. Bruk trappa, gårdsplassen, skjulet eller hagen. Barna kan også delta med brukte leker og utstyr, sier hun.

Åpningstiden ved det enkelte garasjesalg bestemmes av arrangøren selv.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Seier for HTH

    Halden Topphåndball vant 27–24 over Kolstad hjemme i Remmenhallen i kveld. Det betyr at haldenserne står med to seiere etter to kamper så langt i eliteserien. Neste kamp for HTH er borte mot Drammen på lørdag.

  • HTH leder til pause

    Halden Topphåndball leder 11–10 over Kolstad etter de første 30 minuttene i kveldens eliteseriekamp i håndball. Hjemmelagets store spiller er foreløpig Kristian Stranden som står med sju mål.