Gjemte tabletter bak baksetet

En mann fra Romania ble stanset ved den gamle Svinesundsbrua med 15.000 Rivotril-tabletter i bilen sist søndag. Han forklarte at han skulle besøker venner i Fredrikstad, da tollerne stanset ham. Mannen skalv voldsomt på hendene. Bilen ble skannet, og et rom bak seteryggen ble de narkotiske tablettene funnet.

Rivotril skjult i seterygg
Foto: Tollvesenet

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ønsker obligatoriske undersøkelser

    Godt syn bør ikke være en privatsak. Det mener Bente Monica Aakre, forsker og instituttleder ved Universitetet i Sør-Øst Norge. Hun vil ha flere og grundigere synsundersøkelser av barn. Etter 4-års kontrollen på helsestasjonen er det opp til foreldrene å sørge for at synet til barna blir fulgt opp. Samtidig viser undersøkelser at hver femte elev i grunnskolen har problemer med synet og trenger hjelp.

    Øye
    Foto: Knut-Sverre Horn
  • Motstand mot togoppsamling

    Forslaget fra Bane NOR om å etablere et hensettingsanlegg for tog på Halmstad møter motstand hos fylkespolitikerne. Dette er ett av fire forslag til plassering i området Moss, Rygge, Råde. Anlegget er foreslått for tett på Rygge stasjon, sier gruppeleder fra Arbeiderpartiet, Siv Henriette Jacobsen.