NRK Meny
Normal

Gjemte amfetamin i hundebamse

En 40 år gammel kvinne er i Heggen og Frøland tingrett dømt for befatning med til sammen 450 gram amfetamin som hun blant annet gjemte i en hundebamse.

Heggen og Frøland tingrett

Den 40 år gamle kvinnen ble i Heggen og Frøland tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for flere forhold.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

I en hundebamse, en lysekrone, en røykpakke, i hanskerommet og under en airbag er noen av stedene hvor politiet fant amfetaminen som den 40 år gamle kvinnen hadde gjemt. Det kommer frem i dommen fra Heggen og Frøland tingrett.

Kvinnen skal ha nektet for at narkotikaen tilhørte henne, men innrømmet at hun tidligere har gjemt amfetamin i bamser. I dommen heter det at retten finner det bevist utover enhver tvil at tiltale forsettlig har oppbevart narkotikaen i bamsen på soverommet sitt.

Hasj i trusekanten

Politiet fant også amfetamin under airbagen og i hanskerommet i kvinnens bil. I tillegg hadde hun ca. 10 gram hasj i trusekanten. Hun er dømt for flere forhold som skal ha funnet sted fra juli i fjor til februar i år, blant dem innbrudd og tyveri på en gård i Skiptvet.

I retten sa kvinnen seg skyldig i noen av forholdene hun var tiltalt for. Hun er dømt til to år og fem måneders fengsel.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: