NRK Meny
Normal

Gashi er interessant for FFK

Svein Johannessen i Fredrikstad FK sier at Ardian Gashi er en interessant spiller for klubben.

Ardian Gashi (t.h.) og Tarik Elyounoussi

Ardian Gashi (t.h.) og Tarik Elyounoussi spilte sammen i Fredrikstad i to år. Nå kan de gjenforenes.

Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Ardian Gashi spilte for Fredrikstad i to år før han gikk til den svenske klubben Helsingborg i 2009. Midtbanespilleren har kontrakt med svenskene ut neste sesong, men ønsker seg hjem til familien i Norge allerede etter denne sesongen.

Han beskriver situasjonen som vanskelig.

– Ungene vokser så raskt opp. Planen var ikke at jeg skulle bo for meg selv her. Men min kone har jobb, skole og den sosiale biten i Fredrikstad. Det er bare blitt sånn, sier Gashi til Aftonbladet.

– Gashi er et interessant navn

Svein Johannessen, styreleder i FFK

Styreleder i Fredrikstad, Svein Johannessen innrømmer at Ardian Gashi er et interessant navn for klubben.

Foto: NRK

Svein «Kosten» Johannessen sier at han ikke visste noe om situasjonen før NRK snakket med ham, men han innrømmer at Gashi er et interessant navn for klubben.

– Jeg hadde ikke hørt noe om dette før, så det kom veldig overraskende på meg. Dette er jo noe vi må diskutere med det sportslige apparatet, men han er på et sportslig nivå som absolutt er interessant å se på, sier Johannessen til NRK.no

Les også:

Fredrikstad er klar over at de mister kaptein Celso Borges etter sesongen og er forberedt på å lete etter en erstatter. Men Johannessen kan ikke si noe om det er Gashi som blir erstatteren.

– Det er ikke noe tvil om det. Vi er innforstått med at Celso vil spille et annet sted. Men det er altfor tidlig for meg å si om Gashi kan være en erstatter, det er noe som må diskuteres internt først i tilfelle.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.