Går ti mil til Ullevaal

Rett etter klokka 12 passerte de Sonsveien stasjon. De holder skjema og angrer ennå ikke på veddemålet som endte med at de må gå fra Sarpsborg til Ullevaal.

Fra venstre; Anders Prestegaard Mathisen, Øystein Undrum og Morten Berg Maristad.

Fra venstre; Anders Prestegaard Mathisen, Øystein Undrum og Morten Berg Maristad. Foto: Lars H. Pedersen

– Kommer Sarpsborg 08 til cupfinalen, så skal vi gå fra Sarpsborg til Oslo.

Slikt er lett å si før en semifinale hvor laget ikke er levnet så store sjanser. Men for Anders Prestegaard Mathisen, Øystein Undrum og Morten Berg Maristad ble det alvor.

De tre som alle jobber i Dnb i Sarpsborg, la avgårde fra hjembyen klokka fem i dag tidlig. Målet er å være framme ved Youngstorget kl. 20 i kveld og ved Sonsveien stasjon fulgte de tidsskjemaet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politikere i Eidsberg får kritikk

    Kommunepolitikerne i Eidsberg får kritikk for å ha hastet gjennom et vedtak om ny tomt for skole og bad i Mysen sentrum. David Koht-Norbye er med i en gruppe privatpersoner som har engasjert seg i skoledebatten i kommunen. Han mener det er feil å gjøre et vedtak om dette når Eidsberg skal inn i en storkommune fra 2020.
    Ordfører i Eidsberg, Erik Unaas, avviser at de haster gjennom et vedtak før storkommunen er et faktum.

  • Bedre luft enn forventet

    Luftkvaliteten i Halden sentrum er bedre enn det Miljødirektoratet trodde og kommunen behøver ikke å etablere en permanent stasjon for å måle mengden svevestøv. Det skriver Miljødirektoratet til kommunen etter at det nå er gjort målinger i nesten ett år.