NRK Meny
Normal

Ga syklisten en lusing etter sammenstøt

En bilist i Fredrikstad ante nok ikke konsekvensene da han gikk fra konseptene etter et sammenstøt med en syklist i kveld.

Tweet sint bilist
Foto: Skjermdump Twitter

– Bakgrunnen for dette er litt uklar, men det kan vel ses på som en klassisk syklist-bilførerhendelse, forteller Østfoldpolitiets operasjonsleder Martin Schie.

Etter sammenstøtet gikk bilføreren ut av bilen, tok tak i sykkelen og hev den unna. Så dro han til syklisten, før han satte seg i bilen og kjørte videre.

Syklisten hadde imidlertid fått med seg bilens registreringsnummer, og tok kontakt med politiet.

Hjemmebesøk med mer

Så snart politiet fant bilførerens adresse dro en patrulje ut til hjemmet hans, og konfronterte mannen med syklistens rapport. Han erkjente forholdet på stedet, og er nå anmeldt for forholdet.

Men politiet fant også mer interessant info. Det var nemlig en del heftelser ved mannens bil, så den ble også avskiltet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kornhøsten i gang

    Norgesfor Råde mølle har fått inn årets første lass med korn, det er 2–3 uker tidligere enn normalt. Avlingen med høstsådd hvete til bonde Svein Erik Olsen var under halvparten av det han får et normalt år.

  • Fengsel for underslag

    En mann fra Mysen er dømt til fengsel i tretti dager for underslag av 30 000 kroner fra egen arbeidsplass, skriver Smaalenenes Avis. Mannen jobbet i en butikk i indre Østfold, og det var selskapets revisor som fattet mistanke om handlelen var gjennomført selv om de var slettet fra kassen. I et møte med arbeidsgiver tilstod mannen at han i en periode over tre år selv hadde fått pengene kontant, men ikke visst hvor mye det var.