Ga syklisten en lusing etter sammenstøt

En bilist i Fredrikstad ante nok ikke konsekvensene da han gikk fra konseptene etter et sammenstøt med en syklist i kveld.

Tweet sint bilist
Foto: Skjermdump Twitter

– Bakgrunnen for dette er litt uklar, men det kan vel ses på som en klassisk syklist-bilførerhendelse, forteller Østfoldpolitiets operasjonsleder Martin Schie.

Etter sammenstøtet gikk bilføreren ut av bilen, tok tak i sykkelen og hev den unna. Så dro han til syklisten, før han satte seg i bilen og kjørte videre.

Syklisten hadde imidlertid fått med seg bilens registreringsnummer, og tok kontakt med politiet.

Hjemmebesøk med mer

Så snart politiet fant bilførerens adresse dro en patrulje ut til hjemmet hans, og konfronterte mannen med syklistens rapport. Han erkjente forholdet på stedet, og er nå anmeldt for forholdet.

Men politiet fant også mer interessant info. Det var nemlig en del heftelser ved mannens bil, så den ble også avskiltet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistenkt for alkoholsalg

    En 69 år gammel Strömstadkvinne er mistenkt for å ha solgt øl, brennevin og annen alkohol til norske ungdommer fra gården sin i Strömstad. Det melder Strömstads Tidning. Salget ble avdekket i mai i fjor. Da kom politiet til gården kort tid etter at kvinnen hadde kommet hjem med bil og henger fullastet med drikkevarer. På gården var også en rekke ungdommer, og alle var norske. Ungdommene har i avhør innrømmet å ha kjøpt alkohol av kvinnen.

  • Vil betale tilbake gaver

    Rygge Airport kommer til å betale tilbake penger de har fått, dersom de stanser arbeidet med å overta Moss Lufthavn Rygge. Det sier styreleder Ole Kristian Sivertsen. I går ble det kjent at selskapet Jotunfjell Partners har lagt inn et konkret bud om å overta driften av Moss Lufthavn Rygge. Sivertsen sier Rygge Airport vurderer å samarbeide med Jotunfjell, men betaler tilbake gaver om de gir opp.