NRK Meny

Funnet skyldig i romleir-voldtekt

En mann er dømt for å ha voldtatt en kvinne fra Sarpsborg i romleiren ved Fredrikstad. tingretten trodde mest på kvinnens forklaring om at hun ble truet med kniv, slått og voldtatt i mai i år. Tingrettsdommen lyder på fire år og fire måneders fengsel, skriver Fredriksstad Blad. Den dømtes advokat har tidligere varslet at saken trolig blir anket hvis hand klient blir funnet skyldig.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.