NRK Meny

Funnet død i garasje

En mann i 20-årene er funnet død i en garasje i et industriområde på Kråkerøy i Fredrikstad. Politiet etterforsker saken som mistenkelig på grunn av omstendighetene, men ønsker ikke å si noe om hvilke omstendigheter det er snakk om. Samtidig påpeker etterforskningsleder Jan Ekeberg at dette også kan være snakk om en ulykke. Mannen er kjent for politiet i forbindelse med andre, mindre alvorlige, saker. Den avdøde vil bli obdusert i løpet av dagen, og i morgen håper politiet å ha en dødsårsak klar som kan gi en pekepinn på om det har skjedd noe kriminelt.

Funnet død på Kråkerøy
Foto: Odd Skjerdal/NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politiet måtte dempe feststøy

    Flere fester i distriktet har skapt så mye støy i natt at politiet ble nødt til å be festdeltakerne om å dempe seg. Både i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden har politiet oppsøkt private adresser for å dempe støyen. I tillegg ble over 20 personer sendt hjem fra sentrum i de tre byene.

  • Moss rotet bort seieren

    Det er nå fem poeng som skiller mellom serieleder Moss og Ørn Horten på andreplass i 3. divisjon, etter at mossingene kun klarte 2-2 hjemme mot Vestfossen lørdag. Gjestene utliknet seks minutter før full tid. Kvik Halden på tredjeplass møter Strømsgodset 2 på mandag. Det gjenstår fire serierunder i divisjonen.