NRK Meny
Normal

Fryktet tollen - kjørte i fjellvegg

En haldenmann med pappskilter på bilen ble så redd da han så tollvesenet at han kjørte rett i fjellveggen.

Toller vinker inn bil til kontroll
Foto: Knut Fjeldstad / Scanpix

- Han ble vinket inn på riksvei 22 på vei mot Kornsjø. Men i stedet for å stoppe kjørte han av gårde i full fart, mistet kontrollen på bilen, og kjørte i en fjellvegg, sier kontrollsjef i tollvesenet, Wenche Fredriksen.

Tegnet bilskilt

Mannen ble ikke alvorlig skadet i smellen.

- Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort, og han skal ha forklart at det var derfor han ble så redd. I tillegg hadde han pappskilter på bilen. Registreringsnummeret var tegnet på med sprittusj sier Fredriksen.

Mannen, en 18-åring fra Halden, blir løslatt etter avhør, men må regne med å bli anmeldt for ulovlig kjøring, og for ikke å ha stoppet for tollvesenet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.