NRK Meny
Normal

Alle var fulle, ingen vet hvem som stakk

Festen endte med at en festdeltager fikk et dypt stikk i låret og ble hentet i ambulanse. I forrige uke ble en annen festdeltager frifunnet for anklagen om knivstikking. Alle på festen var svært beruset.

Ambulanse

Festen endte med at en av festdeltagerne ble hentet med ambulanse og operert på sykehuset.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I St. Hans-helgen i fjor møttes tre bekjente til fest i Sarpsborg. I løpet av festen ble en av de tre stukket i låret med kniv. Stikket var svært dypt og mannen blødde så mye at ambulanse ble tilkalt. Mannen ble operert på sykehuset samme natt.

En annen av festdeltagerne ble tiltalt for knivstikkingen, og i forrige uke møtte den 45 år gamle mannen for tingretten i Sarpsborg. Han erkjente ikke straffskyld.

Betydelige mengder alkohol

I tingretten møtte de tre festdeltagerne, og alle tre beskrev en fest der det ble drukket betydelige mengder alkohol.

Mannen som ble knivstukket hadde forklart for ambulansepersonellet at han ved et uhell hadde stukket seg selv med kniven.

Fant ikke bevis

Til politiet forklarte han at det var tiltalte som hadde stukket ham, og det gjentok han også i retten. På den annen side husket han svært lite av det som skjedde den aktuelle kvelden og natten.

Retten fant ikke bevis for at det var 45-åringen som hadde stukket mannen, så en enstemmig rett frifant ham for tiltalen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Gressbrann slukket

    Gressbrannen ved Krokstien på Greåker, er slukket, melder Sarpsborg Brannvesen.

  • Gressbrann på Greåker

    Sarpsborg Brannvesen slukker en gressbrann ved Krokstien på Greåker. Tidligere i dag brant det i et område ikke langt unna.