NRK Meny

Frifunnet for heleri

Halden tingrett har frifunnet en 70 år gammel mann for anklager om heleri. I fjor sommer kjøpte mannen en båt på henger, og det viste seg at tingene var stjålet på Mysen tidligere på sommeren. Retten fant ikke bevis for at mannen hadde opptrådt uaktsomt da han kjøpte båten, som sønnen hadde funnet annonsert på nett. Mannen er også frifunnet for erstatningskravet fra båteierens forsikringsselskap på 46.000 kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sanner avgjør navnestrid

    Fredag møter kommunalminister Jan Tore Sanner representanter for Rømskog og Aurskog Høland kommuner, for å avgjøre navnet på den nye sammenslåtte kommunen. De to kommunene er uenige om hva den nye kommunen skal hete. Kommunestyret i Rømskog har vedtatt navnet Setten, mens Aurskog Høland mener kommunen bør hete Aurskog Høland.

  • Stoppet med spritkanner

    En mann fra Romania ble tatt med seg tre 10-literskanner med brennevin av uviss opprinnelse, da han krysset grensen på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. Han hadde også med en del flasker vodka og 11.000 sigaretter. Mannen, som kjørte en svenskregistrert bil, hevdet at han var på vei til Oslo for å besøke en venn.