NRK Meny

Frelsesarmeen får ikke inn nok mat

Frelsesarmeen sliter med å få inn nok mat til sine brukere etter Kiwi begynte å selge datovarene sine til halv pris.Det skriver f-b.no. – Vi får ikke inn det vi trenger for å dekke behovet lenger. Vi har fremdeles avtale med Kiwi og henter litt iblant, men det er ikke på langt nær like mye som tidligere. Det er klart vi er takknemlige for det vi får, og vi må respektere Kiwi sine nye rutiner, men det byr på problemer for oss, sier Kari Lorentzen i Frelsesarmeen på Torp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen eksplosjon

    Hullet i asfalten på Kråkerøy ungdomsskole ble ikke skapt av en eksplosjon. Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen sier til NRK at de ikke har mottatt noen meldinger om eksplosjonsstøy fra de boligene i nærheten. – Folk ville hørt det, og da hadde vi fått meldinger om det. Hva som har forårsaket hullet vet vi ikke.

  • Tredje vannlekkasjen under kontroll

    Status for beboere i Onsøy 22. juli kl. 08.00: Ledningsnettet fylles nå med vann. Når vannet er tilbake kan det være luft i ledningene og vannet kan være noe misfarget. Vi anbefaler å la kaldt vann renne og tappe siler på tappestedene til vannet er klart, melder Fredrikstad kommune.