NRK Meny
Normal

Frekke tyver hos norgesmesterne

Tyver har i løpet av natten forsynt seg med penger, skøyter og annet ishockeyutstyr, fra de ferske norgesmesterne, Sparta Warriors.

Innbrudd Sparta Warriors

Her er hullet hvor tyvene har tatt seg inn til Sparta Warriors butikk i Sarpsborg.

Foto: Sparta

Tyvene har først tatt seg inn i kontorlokalene til Sparta Hockey, og deretter inn i butikken via et hull i veggen.

– Forferdelig trist

Det forklarer dugnadsarbeider på Sparta Hockey-shop, Halvor Johannessen.

– Det er forferdelig trist. Vi har til og med gitter foran vinduer og dører. Butikken er bygd opp og drives av en dugnadsgjeng, sier en frustrert Johannessen til NRK.no.

Det er ungdomsavdelingen i Sparta Warriors som taper mest søm følge av innbruddet.

– Vi er en fem seks stykker som driver butikken på dugnad for ungdomsavdelingen. Det er de som får inntektene fra butikken. Vi har lagt ned mange dugnadstimer her så det gjør det hele ekstra trist, sier Johannesen.

Ingen pågrepet foreløpig

Ifølge Johannessen er det mye som er stjålet fra butikken.

– Foreløpig er det vanskelig å si hvor store tap dette vil føre til. Men det er stjålet mest av hjelmer, skøyter, køller, hansker, joggedresser og joggesko. Kort sagt mye hockey-utstyr.

Politiet i Sarpsborg etterforsker nå saken. Men de har foreløpig ikke pågrepet noen for innbruddet.

Sparta Worriors vant årets NM-finale foran Stavanger tidligere denne måneden. Laget fra «hockeytown» ble også seriemestre i februar.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet aksjon i Mysen

    Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.

  • Væpnet aksjon i Mysen

    Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis. Bakgrunnen for aksjonen skal være en skyteepisode i Askim i ettermiddag.