I Eliteseriens siste innspurt er FFK i år med i bunnstriden, og søndag ettermiddag møtte de Strømsgodset som er i samme situasjon.

Med en seier ville Fredrisktad beholdt sin plassering over nedrykksstreken.

Men slik gikk det altså ikke, i stedet ble de passert av både Strømsgodset og Bodø/Glimt.

Se: Tabeller og resultater fra Eliteserien

Se også: Kampreferat Strømsgodset - Fredrikstad

Kampen

Fredrikstad åpnet kampen friskt, og det tok ikke mange minuttene før Costaricaneren Celso Borges nettet for bortelaget.

Men til tross for at FFK gjorde det bra innledningsvis, slo Strømsgodset raskt tilbake. Etter 20 minutter var det Strømsgodset som var i ledelsen og over nedrykksstreken.

Fredrikstad lå under når de gikk i garderoben, som de har gjort så mange ganger før denne sesongen.

Etter hvilen tok det kun 4 minutter så smalt det igjen. Marcus Pedersen er frempå igjen, denne gangen er det unggutten selv som avslutter. Da han spilte fra seg to målgivende pasninger i første omgang.

Se: Kampreferat Strømsgodset - Fredrikstad

Da stod det 3-1 til godset, og hjemmelaget oste av selvtillit.

Da det er kun ti minutter igjen av kampen satt Øyvind Storflor den siste spikeren i kista, og fastsetter resultatet til 4-1.

En kamp der begge lag måtte vinne, var det Strømsgodset som gikk seirende ut av det.

Fredrikstad ligger nå som nedryksskandidater, med kun Lyn under seg. Mens Strømsgodset rykker opp to plasser, og ligger nå foreløpig utenfor nedrykksfare.