NRK Meny
Normal

Fredrikstad venter fortsatt på første seier

LA MANGA (NRK): En dørgende kjedelig kamp på La Manga endte med at Fredrikstad Fotballklubb gikk på et tap mot mot laget som sørget for at de er i 1. divisjon i det hele tatt denne sesongen.

Jerv-Fredrikstad

Her setter Dennis Antwi ballen i nettet bak Fredrikstad-keeper Per Morten Kristiansen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Fredrikstad – Jerv 1-2

– Dette var en typisk La Manga-kamp. Men jeg synes vi jevnt over er ganske solide i spillet vårt. Minuset er de to målene vi slipper inn, det er ikke bra nok, sier FFK-trener Jan Halvor Halvorsen umiddelbart etter kampslutt i Spania.

Foran de omtrent 100 tilskuerne – hovedsakelig spillere og trenere fra andre klubber, men også 7-8 Fredrikstad-supportere, gikk FFK på nok et tap i oppkjøringen til årets sesong.

Fredrikstad måtte faktisk vente til det 48 spilleminutt før de kom til sin første sjanse. Da hadde Jervs Joachim Edvardsen smelt ballen i tverrliggeren, like før pause.

Avgjort på seks minutter

Etter 55 minutter var det Jerv som tok ledelsen ved Dennis Antwi. Håvard Åsheim utliknet fire minutter senere, men Antwi avgjorde kampen med sin andre scoring etter 61 minutter.

Jan Halvor Halvorsen

Jan Halvor Halvorsen slo av en prat med tre Fredrikstad-supportere etter kampen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

– Det hjelper ikke å score et mål hvis man slipper inn to. Men jeg ligger ikke søvnløs for dette. Det viktigste er at man ser progresjon, og kommer gjennom uten skader.

Hvor havner Fredrikstad i år?

– Det vet man jo ikke. Målet er at vi skal bli bedre enn i fjor, så... Jeg har ikke noe tall, jeg er mest opptatt av at vi utvikler oss, svarer Halvorsen.

Fredrikstad møter for øvrig det som kan bli årets Askeladd i norsk fotball, KFUM Oslo, til ny treningskamp søndag.

Se intervju med Halvorsen her:

En dørgende kjedelig kamp på La Manga endte med at Fredrikstad Fotballklubb gikk på et tap mot mot laget som sørget for at de er i 1. divisjon i det hele tatt denne sesongen.

Reporter: Vidar Henriksen, Fredriksstad Blad. Foto: Mathias Lunde Kristoffersen, NRK Østfold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: