NRK Meny
Normal

Fredrikstad vant etter keepertabbe

Sandefjord ble senket av egen keeper hjemme mot Fredrikstad.

FFK Fans

Fredrikstad vant 1-0 borte mot Sandefjord og tok sine tre første poeng i årets 1. divisjon.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

FFK og Sandefjord er begge tippet i toppen av årets 1. divisjon. Men det var ingen av lagene som var særlig overbevisende da de to møttes i Sandefjord i kveld.

Det ble en kjedelig og tam førsteomgang, preget av feilpasninger og slurv.

Kampens eneste mål kom symptomatisk nok etter en keepertabbe av Sandefjord-keeper Marius Wennersteen Berntzen etter 33 minutter.

Midtbanespiller Bjørnar Holmvik dro av en mann på kanten før han slo inn til Steffen Nystrøm, som avsluttet på direkten.

Berntzen reddet forsøket fra angrepsspilleren, men klarte på merkeligvis å slå sin egen retur inn i nettmaskene.

Også andreomgang ble en kjedelig affære, og ingen av lagene klarte å feste grepet noe særlig om kampen.

Fredrikstad-trener Håkon Wibe-Lund var likevel godt fornøyd med eget lags prestasjoner.

– Jeg er ekstremt stolt av gutta, og jeg føler vi er bedre enn Sandefjord i dag. Vi går ut og tørr å spille fotball. Vi forsvarer oss meget bra, jeg tror ikke Sandefjord kom til en eneste målsjanse på hjemmebane, sa han til Radio Prime Fredrikstad umiddelbart etter kampslutt.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.