NRK Meny
Normal

Skal denne foten skyte FFK til eliteserien?

Forsvarsspiller Adam Straith er trolig Fredrikstads nyeste tilskudd til stallen. Spilleren presenteres på en pressekonferanse klokken 11.30.

FFK presenterer ny spiller

Fredrikstad FK delte dette bildet på Snapchat tidligere i dag.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb/ffksnap

FFK inviterer i dag pressen til pressekonferanse på Fredrikstad stadion klokken 11.30. Tema for pressekonferansen er presentasjon av en ny spiller.

Daglig leder Geir Bakken vil ikke si noe om hvem som presenteres i dag, men klubben har delt et bilde av spillerens høyrefot på det sosiale mediet Snapchat.

Samtidig har den canadiske landslagsspilleren Adam Straith begynt å følge både FFK og nevnte Bakken på Twitter. Det er Fredriksstad Blad som først meldte at det er Straith som presenteres i dag.

Forsvarsspilleren rager 188 centimeter over bakken og har 22 landskamper for Canada. Iføleg f-b.no ble han i høst linket til den skotske klubben Dundee.

Adam Straith

Adam Straith er en 24 år gammel forsvarsspiller fra Canada.

Foto: Skjermdump/Twitter

Rett før helgen offentliggjorde klubben at de hadde signert spissen Henrik Kjelsrud Johansen på et sesonglangt lån fra Odd.

I treningskampen mot Ull/Kisa fredag hadde Fredrikstad også med seg Vålerenga-stopper Ivan Näsberg på prøvespill. Også han har blitt linket til en låneovergang til klubben.

Henrik Kjelsrud Johansen scoret forøvrig begge Fredrikstads mål i 2-1 seieren over 2. divisjonsklubben.

Se intervju med Kjelsrud Johansen her:

Created by InfoDispatcher

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: