NRK Meny
Normal

– Det var altfor kaldt

Olivier N'Siabamfumu fra Frankrike trente onsdag med Sarpsborg 08.

Olivier N'Siabamfumu

Olivier N'Siabamfumu prøvespiller for Sarspborg 08.

Foto: Frank Githmark/sarpsborg08.no

Den høyreiste midtbanespilleren gjennomførte onsdag sin første trening med Sarpsborg 08.

I helgen var Olivier N'Siabamfumu på prøvespill i engelske Crewe Alexandra, men denne uken skal 26-åringen vise seg frem for Brian Deane og resten av Sarpsborg 08.

Og målet er klart.

– Jeg håper på kontrakt, sier han til klubbens hjemmesider.

Fortid i Strømmen

N'Siabamfumu spilte i ungdomsårene i den franske toppklubben Rennes, og har senere spilt for Ascoli i italiensk Serie-A og AEK Athen fra Hellas.

Han er med andre ord vant til langt varmere omgivelser enn ett januar-kaldt Norge.

– Jeg syns det var en fin gjeng. Atmosfæren i gruppa og blant trenerne var god, og jeg ble tatt godt i mot.

– Treningen var veldig god, men det var altfor kaldt, humrer han.

Den 185 centimeter høye spilleren har også vært innom Strømmen i Norge. Det er dermed en kjent mann sportssjef, og tidligere Strømmen-trener, Thomas Berntsen har hentet på prøvespill.

– Jeg kjenner han godt. Han har god arbeidskapasitet og tar godt for seg. Viktigst av alt er det imidlertid at han er dyktig med ballen. I så måte tror jeg han kunne passet her, sier Berntsen til sarpsborg08.no.

Også den engelske venstrebacken Ben Parker viser seg frem på Sarpsborg-treningene denne uken. 25-åringen har tidligere spilt for Leeds og har 16 kamper for de engelske u-landslagene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Finne klar for FFK

    Den finske midtstopperen Mikko Vitikko er klar for Fredrikstad fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Finnen har prøvespilt for FFK, og overbeviste såpass at han ble tilbudt en toårskontrakt.

  • Dømt for rekruttering til IS

    Ubaydullah Hussain er i Borgarting lagmannsrett dømt til ni års fengsel blant annet for å rekruttere Thom Aleksander Karlsen fra Halden til terrororganisasjonen IS. Han er også dømt for IS-medlemskap og ytterligere ett tilfelle av terrorrekruttering.

    Ubaydulla Hussain