NRK Meny
Normal

– Det var altfor kaldt

Olivier N'Siabamfumu fra Frankrike trente onsdag med Sarpsborg 08.

Olivier N'Siabamfumu

Olivier N'Siabamfumu prøvespiller for Sarspborg 08.

Foto: Frank Githmark/sarpsborg08.no

Den høyreiste midtbanespilleren gjennomførte onsdag sin første trening med Sarpsborg 08.

I helgen var Olivier N'Siabamfumu på prøvespill i engelske Crewe Alexandra, men denne uken skal 26-åringen vise seg frem for Brian Deane og resten av Sarpsborg 08.

Og målet er klart.

– Jeg håper på kontrakt, sier han til klubbens hjemmesider.

Fortid i Strømmen

N'Siabamfumu spilte i ungdomsårene i den franske toppklubben Rennes, og har senere spilt for Ascoli i italiensk Serie-A og AEK Athen fra Hellas.

Han er med andre ord vant til langt varmere omgivelser enn ett januar-kaldt Norge.

– Jeg syns det var en fin gjeng. Atmosfæren i gruppa og blant trenerne var god, og jeg ble tatt godt i mot.

– Treningen var veldig god, men det var altfor kaldt, humrer han.

Den 185 centimeter høye spilleren har også vært innom Strømmen i Norge. Det er dermed en kjent mann sportssjef, og tidligere Strømmen-trener, Thomas Berntsen har hentet på prøvespill.

– Jeg kjenner han godt. Han har god arbeidskapasitet og tar godt for seg. Viktigst av alt er det imidlertid at han er dyktig med ballen. I så måte tror jeg han kunne passet her, sier Berntsen til sarpsborg08.no.

Også den engelske venstrebacken Ben Parker viser seg frem på Sarpsborg-treningene denne uken. 25-åringen har tidligere spilt for Leeds og har 16 kamper for de engelske u-landslagene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slo til tre personer

    En 49-år gammel mann er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært voldelig og utagerende på et utested i Sarpsborg rundt midnatt. Det var vekterselskapet ved utestedet som ringte til politiet, og da politiet ankom hadde vekterne vært nødt til å legge mannen i jern. Han skal ha slått til tre personer.

  • Økning i antall ambulanseturer

    De siste 10 årene har antall utrykninger og syketurer for ambulansetjenesten i Østfold økt med 70 prosent, skriver Smaalenenes Avis. Blant årsakene skal være lavere terskel for bruk av ambulanse, økt innbyggertall, høyere aktivitetsnivå på fritiden og en økning i antall eldre.