NRK Meny
Normal

Kirsti Rørmyr ordførerkandidat for AP i Halden

Kirsti Rørmyr blir ordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Halden. Tidligere ordfører for partiet, Per Kristian Dahl, finner du først som nummer ti på listen.

Kirsti Rørmyr

Kirsti Rørmyr er foreslått som toppkandidat på Arbeiderpartiets valgliste i Halden.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Samtidig er det klart at Svein Olaussen ikke står på valglisten som sendes ut fra nominasjonskomiteen i Halden Arbeiderparti, skriver Halden Arbeiderblad på nett.

Leder i Fagforbundet lokalt

Kirsti Rørmyr er i dag leder av Fagforbundet og må trolig forlate det vervet, skriver avisen.

Leder av Halden Arbeiderparti og tidligere stortingsrepresentant, Wenche Olsen, er ikke på listen i det hele tatt. Til Halden Arbeiderblad sier Olsen at hun ikke har noen problemer med det og mener listen nominasjonskomiteen har sendt ut består av dyktige folk.

Nummer to på listen er tidligere kommunalsjef Stein Cato Røsnes.

Vil ikke kommentere

Hverken Rørmyr eller Røsnes vil kommentere valglisten fra nominasjonskomiteen i Halden Arbeiderparti før et møte i kveld, skriver avisen på nett.

Valglisten skal behandles av partilagene, før den endelig vedtas i slutten av november.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tenåring mistenkt for drapsforsøk

    Politiet i Strömstad har pågrepet en ung gutt som er mistenkt for drapsforsøk på et familiemedlem, skriver Strömstads Tidning. Offeret ble livstruende skadet og har blitt operert på Sykehuset Østfold. Tilstanden skal nå være stabil.

  • Sjekket hundrevis av kjørende

    265 bilister ble tatt i UP-kontroller på Østlandet under gårsdagens Speed Marathon. Norsk utrykningspoliti var i går med på den europeiske storkontrollen for andre gang, og kontrollerte 1239 biler i landet. I UP-distrikt Øst, som dekker østlandet og innlandet, gjennomførte UP 405 kontroller.

    UP på Hjelset
    Foto: Alf-Jørgen Tyssing / NRK