NRK Meny

Fotgjenger påkjørt på Iseveien

  • Har pågrepet mann etter påkjørsel

    Politiet i Sarpsborg har pågrepet en 27 år gammel mann etter påkjørselen på Iseveien i Sarpsborg tidligere i dag. Det melder TV2. En 65 år gammel mann ble alvorlig skadet og er nå på Ullevål sykehus. Krimsjef i Sarpsborg-politiet, Kai Andersen, bekrefter til NRK at de har pågrepet en mann på en adresse i Sarpsborg etter vitneobservasjoner. Mannen blir avhørt av politiet og holdes i første omgang fengslet til i morgen.

  • Iseveien er åpnet igjen

    Iseveien i Sarpsborg er nå åpnet igjen i begge felt etter pårkjørselen som skjedde klokka 12:00 i dag. En mann i midten av 60-årene ble fløyet til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt av en bilist som stakk fra stedet. Politiet leter etter en mørk stasjonsvogn med skiboks på taket og ødelagt frontrute.

  • Etterlyser mørk stasjonsvogn

    Politiet etterlyser en mørk stasjonsvogn med skiboks på taket og ødelagt frontrute etter påkjørselen av en mann i 60-årene på Iseveien i Sarpsborg. Påkjørselen skjedde like før klokka 12:00. Mannen er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse og skal være alvorlig skadet. Bilisten stakk fra stedet etter påkjørselen. Riksvei 111 er stengt i ett felt forbi ulykkesstedet i en tid fremover. Anbefalt omkjøring er via Brusemyrveien.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: