Fotgjenger døde etter påkjørsel

En mann er død etter å ha blitt påkjørt av en bil på fylkesvei 22 i Rakkestad lørdag morgen.

Dødsulykke fylksvei 22 Degernes

Ulykken skjedde i nærheten av Degernes sentrum på fylkesvei 22. Mannen ble påkjørt av en personbil.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 8.17. En person var påkjørt av en personbil på fylkesvei 22 ved Nakkim, nær Degernes sentrum.

Innsatsleder

Kun én bil var involvert i ulykken og det var bare fører i bilen, sier Frode Petersen innsatsleder i Østfold politidistrikt.

Foto: Petter Larsson / NRK

– Alle nødetater ble sendt til stedet. Da vi kom fram ble det startet gjenoppliving, sier Frode Petersen, politiets innsatsleder på ulykkesstedet.

Luftambulanse ble tilkalt, men etter en stund ble mannen erklært død av lege på stedet.

– Det er ennå for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Det var bare en bil involvert. I bilen var det kun fører og ingen passasjerer, sier Petersen.

Avhører bilfører

Ved 12.30-tiden arbeidet politiet fortsatt med tekniske undersøkelser på ulykkesstedet og veien var delvis stengt.

– Bilføreren er inne til avhør og førerkortet er beslaglagt. Vi arbeider med å varsle pårørende og ennå kan vi ikke si mer om ulykken, sier Lars Stenrød operasjonsleder ved Østfold politidistrikt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hund tatt av ulv i Aremark

    En hund ble i morges tatt av ulv i Aremark i forbindelse med den pågående elgjakta. Det skriver Halden Arbeiderblad. Hunden fikk los, men ved Holmgill kapell fant jeg hunden min drept med opprevet buk forteller hundeeieren til avisa.

  • Innbrudd på Savoy bar

    Tyver har brutt seg inn på Savoy bar i Fredrikstad og stjålet to nye 55" TV-er. Politiet er på stedet og foretar en åstedsundersøkelse.