NRK Meny
Normal

Fotballinteresserte i Moss i harnisk

Fotballinteresserte i Moss er i harnisk etter at ledelsen i Moss fotballklubb gikk ut og sa at det ikke er noen krise for klubben å rykke ned til 2. divisjon.

Video KRISE-MFK-290910-OS18-165846-SI_OS.mp4

Klubben ligger i øyeblikket på nedrykksplass i 1. divisjon, og klubbledelsen har allerede planer for en tilværelse et trinn lavere neste år.

– Dette er tragisk

Daglig leder i Moss fotballklubb Frode Andersen, sier i Moss Avis onsdag, at det ikke er krise om laget rykker ned i 2. divisjon. Dette har opprørt Mossingene.

– Vi har vært stolte av Moss Foballklubb i mange år, og de har spilt godt, og at vi nå fikk oppleve dette synes jeg er tragisk, sier en ivrig publikumer, Arvid Wangberg.

Ønsker ikke å rykke ned

Daglig leder Frode Andersen er frustrert over at folk tror det er likegyldig for ham hvordan det går med laget.

– Det handler om to ting og det er å overleve sportslig og økonomisk. Da vil vel jeg si at hvis det skulle bli så ille at vi rykker ned sportslig, som vi ikke ønsker, så er det ingen krise, men det er jo en kjempeutfordring for klubben, sier Andersen til NRK.no.

Se video over!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 20:55-nyhetene her

    Martin Tangen-Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold klokken 20:55.
  • Forbyr ballonger og russebiler

    17. mai-komiteen i Fredrikstad forbyr ballonger og russebiler i folketoget. Miljø er grunnen til ballongforbudet, sikkerhet er grunnen til russebilforbudet. – Det er for utrygt, sier leder Camilla Eidsvold i en pressemelding.