Fotballfest på Mysen

Jubelen tok ingen ende da Mysen utlignet til 1-1i det 31 spilleminutt. Det var stor fotballfest på Mysen stadion mandag, men Fredrikstad var klart sterkest og vant kampen 6-1.

NM, Mysen-Fredrikstad

2300 tilskuere hadde møtt fram på Mysen stadion for å følge østfoldoppgjøret.

Da Mysen hadde utlignet i det 31. spilleminutt økte spenningen i kampen.

2300 tilskuere hadde møtt fram på Mysen stadion for å følge østfoldoppgjøret. Og jubelen tok for alvor av da Mysen utlignet i det 31. spilleminutt, etter at FFK hadde ledet med ett mål.

Men Mysen hadde liten sjanse til å senke eliteserielaget fra plankebyen. Se bildene: Fotballfest på Mysen

Klikk her for å lese om kampen minutt for minutt: Første runde i cupen for østfoldlagene

FFK ikke uventet sterkest

Det var på frispark at Michal Lachacz utlignet for Mysen i det 31 spilleminutt.

Deretter kontret Fredrikstad og Raymond Kvisvik slo ballen i en mysenspiller før den gikk i mål. Til pause ledet dermed FFK 2-1.

Men i andre omgang var løpet kjørt for laget fra indre Østfold. Likevel var det feststemning på stadion.

Mysen - Fredrikstad 1-6 (1-2)

2300 tilskuere

Mål: 0-1 Agim Shabani (21), 1-1 Michal Lachacz (35), 1-2 Raymond Kvisvik (37), 1-3 Andreas Tegstrøm (51), 1-4 Gardar Johansson (55), 1-5 Johansson (86), 1-6 Tarik Elyounoussi (87).

Dommer: Espen Stav Hansen, Kløfta.

Gult kort: Michal Lachacz, Mysen.