NRK Meny
Normal

Fotballfeber i Fredrikstad

Fredrikstad-publikummet kan trolig vente seg fullt hus nok en gang når Viking kommer på besøk søndag.

Fotballfeber før første kamp på nye Fredrikstad stadion
Foto: Bjørn Ekker / NRK

11.900 billetter er nå solgt. De som ennå ikke har billett har dermed to dager på seg til å sikre seg de 700 gjenværende billettene.

VIDEO: Alle tiders FFK
HØR: Erik Mellevold Bråthen storspilte for FFK

Viking-supporterne avlyser borteturen

Årsaken til at billettene ennå ikke er utsolgt, er ifølge Geir Nilsen i FFKs supporterbutikk Aristokraten, at Vikinghordene har avlyst turen til Østfold.

- Viking har sendt tilbake 550 billetter, og disse vil nå selges til Fredrikstad-publikummet, sier han.

- Ville ikke ventet

Nå anbefaler han folk om å være tidlig ute for å sikre seg plass på nye Fredrikstad Stadion søndag.

- Personlig ville jeg ikke ventet. Vi merker et jevnt trykk hver eneste dag, og regner med at billettene vil selges ganske så raskt, sier han.

FFKs åpningskamp mot Lyn ble sett av om lag 12.600 tilskuere. Nå ser det altså ut som om lagets andre hjemmekamp, mot Viking, vil bli sett av like mange.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

  • Råkjørere i Fredrikstad

    UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.