NRK Meny
Normal

Fotballfeber i Fredrikstad

Fredrikstad-publikummet kan trolig vente seg fullt hus nok en gang når Viking kommer på besøk søndag.

Fotballfeber før første kamp på nye Fredrikstad stadion
Foto: Bjørn Ekker / NRK

11.900 billetter er nå solgt. De som ennå ikke har billett har dermed to dager på seg til å sikre seg de 700 gjenværende billettene.

VIDEO: Alle tiders FFK
HØR: Erik Mellevold Bråthen storspilte for FFK

Viking-supporterne avlyser borteturen

Årsaken til at billettene ennå ikke er utsolgt, er ifølge Geir Nilsen i FFKs supporterbutikk Aristokraten, at Vikinghordene har avlyst turen til Østfold.

- Viking har sendt tilbake 550 billetter, og disse vil nå selges til Fredrikstad-publikummet, sier han.

- Ville ikke ventet

Nå anbefaler han folk om å være tidlig ute for å sikre seg plass på nye Fredrikstad Stadion søndag.

- Personlig ville jeg ikke ventet. Vi merker et jevnt trykk hver eneste dag, og regner med at billettene vil selges ganske så raskt, sier han.

FFKs åpningskamp mot Lyn ble sett av om lag 12.600 tilskuere. Nå ser det altså ut som om lagets andre hjemmekamp, mot Viking, vil bli sett av like mange.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.