Fortsetter søk etter savnet kvinne

Politiet fortsetter likevel søk etter kvinnen som er meldt savnet på Hvaler - på bakgrunn av vitneopplysninger om at en person ble sett gående over isen i området. – Vi ønsker blant annet å sjekke hyttene i det aktuelle området for å være helt sikre, sier operasjonsleder Lars Stenrød. I forbindelse med søket etter kvinnen må helikopterstøy og annen leteaktivitet påregnes utover natten på Vesterøy - Papper, skriver operasjonslederen på Twitter.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Fant ikke DNA etter postran

  De tekniske undersøkelsene etter ranet på Høyden postkontor før sommeren har ikke gitt treff. Postkontoret ble ranet av maskerte bevæpnede menn, som kom unna med verdier for ca. 400 000 kroner.

  Politiets etterforskningsleder i Moss forteller at flere tekniske spor ble sendt til analyse, men at svarene ikke var som håpet. Ingen kom fysisk til skade under ranet, men en ansatt ble truet og påsatt håndjern.

  Høyden postkontor etter ran innsatsbil
  Foto: Odd Skjerdal / NRK
 • Folk skremt av politiøvelse

  Folk på Hvaler har blitt skremt etter å ha sett bevæpnet politi. Dette er kun en øvelse.

  Det er politiets innsatspersonell som bruker et tomt hus på Skjærhalden til å trene. Politiet beklager at enkelte har blitt skremt, men forteller også at området er merket med øvelse og at de nærmeste naboer og Floren skole er informert.