NRK Meny
Normal

Fortsatt uavklart for Sparta

Den sportslige framtiden til Sparta er fortsatt uavklart. For fotballklubben Raufoss har fått ny frist til i morgen med å ordne finansiering av ny stadion.

Hvis ikke klubben klarer dette innenfor tidsfristen som er klokka 15 på fredag, ryker profflisensen for å spille i 1. divisjon neste år.

Hvis Raufoss ikke klarer å finne noen løsning for å finansiere den nye stadion, vil Sparta Sarpsborg overta plassen i 1.divisjon til neste år.

Det er fordi Sparta Sarpsborg er det beste laget under nedrykksstreken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Færre innbyggere i Eidsberg

    Eidsberg hadde den største nedgangen i folketallet av kommunene i Østfold første kvartal i år, med en nedgang på 33 innbyggere. Fredrikstad hadde den største økningen, med 162 nye innbyggere. Askim og Våler hadde også stor økning i folketallet i perioden.

  • Går for felles renseanlegg

    Styret i Frevar, Fredrikstads selskap for vann, avløp og renovasjon, sa tirsdag ja til planene om å bygge et felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg, skriver Fredriksstad Blad.
    De to kommunene kan spare over 250 millioner kroner på et felles renseanlegg, i forhold til å ruste opp anleggene i begge byer. Nå er det opp til politikerne å avgjøre saken.