NRK Meny

Førte ikke regnskap

I over fem og et halvt år lot en forretningsmann i Fredrikstad være å føre regnskap i to selskaper han hadde. Han omsatte for 4,1 millioner kroner. Nå har Høyesterett slått fast at 70.000 kroner skal inndras. Etter Høyesterettsdommen er både tingrettens og lagmannsrettens straff skjerpet. I tillegg til å betale penger til statskassen er han dømt til fengsel i 60 dager.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.