NRK Meny
Normal

Engelsk forsvarsspiller klar for FFK

Den 24 år gamle forsvarsspilleren Netan Sansara er enig med Fredrikstad om en kontrakt ut sesongen.

Netan Sansara

Netan Sansara ble i dag presentert som ny spiller.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Sansara imponerte da han prøvespilte for klubben forrige uke, og blir en klar forsterkning av førsteelleveren til FFK, mener hovedtrener Håkon Wibe-Lund.

– Formålet når vi henter spillere er først og fremst at de kan gå rett inn i startoppstillingen. Netan er en spiller som kommer hit fordi han vil spille for Fredrikstad, og strekker seg langt for å få til det, og det liker jeg, sier Wibe-Lund til klubbens hjemmesider.

Netan Sansara

Sansara har skrevet under på en kontrakt som varer ut sesongen.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Treneren beskriver Sansara som en spiller som er positiv, prater mye og tar ansvar.

Forsvarsspilleren startet karrieren i Walsall, men har også vært innom klubber som Dundee, PAEEK, FC Vestsjælland og sist Boston United i Conference North (6. nivå) i England.

Sansara har signert en kontrakt ut inneværende sesong. Han er venstrebeint og kan spille både midtstopper og venstreback.

– Jeg er veldig godt fornøyd med signeringen, Netan har overbevist fra dag én. En god spiller. Utrolig bra ledertype, som passer godt inn i den prestasjonskulturen vi bygger opp, sier Wibe-Lund til fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 90 dager i fengsel for vold

    En 38 år gammel Haldenser er dømt til fengsel i 90 dager for å ha slått samboeren to ganger med flat hånd slik at hun blødde og fikk hevelser i ansiktet. Men aktor fikk ikke medhold fra Halden tingrett i at kroppskrenkelsen var grov. Retten fant også mannen skyldig i to tilfeller av trusler og besittelse av narkotika. Men han ble frifunnet for båttyveri.

  • Niendeplass til Sarpsborg janitsjar

    Elitedivisjon i NM i janitsjar i Trondheim ble vunnet Christiania Blåseensemble, Sarpsborg janitsjar spilte seg til en niendeplass.