NRK Meny
Normal

Engelsk forsvarsspiller klar for FFK

Den 24 år gamle forsvarsspilleren Netan Sansara er enig med Fredrikstad om en kontrakt ut sesongen.

Netan Sansara

Netan Sansara ble i dag presentert som ny spiller.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Sansara imponerte da han prøvespilte for klubben forrige uke, og blir en klar forsterkning av førsteelleveren til FFK, mener hovedtrener Håkon Wibe-Lund.

– Formålet når vi henter spillere er først og fremst at de kan gå rett inn i startoppstillingen. Netan er en spiller som kommer hit fordi han vil spille for Fredrikstad, og strekker seg langt for å få til det, og det liker jeg, sier Wibe-Lund til klubbens hjemmesider.

Netan Sansara

Sansara har skrevet under på en kontrakt som varer ut sesongen.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Treneren beskriver Sansara som en spiller som er positiv, prater mye og tar ansvar.

Forsvarsspilleren startet karrieren i Walsall, men har også vært innom klubber som Dundee, PAEEK, FC Vestsjælland og sist Boston United i Conference North (6. nivå) i England.

Sansara har signert en kontrakt ut inneværende sesong. Han er venstrebeint og kan spille både midtstopper og venstreback.

– Jeg er veldig godt fornøyd med signeringen, Netan har overbevist fra dag én. En god spiller. Utrolig bra ledertype, som passer godt inn i den prestasjonskulturen vi bygger opp, sier Wibe-Lund til fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde etter arbeidsulykke

    En 33 år gammel mann fra Moss døde på sykehus etter en arbeidsulykke ved bedriften Contiga i Moss i går, skriver Moss Avis. Bedriften produserer betongelementer og mannen kom i klem mellom to maskindeler ved en støpemaskin. Politiet etterforsker ulykken og Arbeidstilsynet skal i løpet av dagen gjennomføre et tilsyn ved bedriften, ifølge avisa.

  • Ber om å slippe ut av fengsel

    25-åringen fra Østfold som drepte kjæresten Alexandra på en hytte på Flå i fjor, ber om å få slippe ut av varetekt mens han venter på at ankesaken skal komme opp i retten. Det skriver Dagbladet. Mannen ble dømt til 13 og et halvt år i fengsel i mars, men anket dommen. Ankesaken skal opp i november, og han har bedt om å få bo hos besteforeldrene sine frem til saken skal opp igjen.