NRK Meny
Normal

Engelsk forsvarsspiller klar for FFK

Den 24 år gamle forsvarsspilleren Netan Sansara er enig med Fredrikstad om en kontrakt ut sesongen.

Netan Sansara

Netan Sansara ble i dag presentert som ny spiller.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Sansara imponerte da han prøvespilte for klubben forrige uke, og blir en klar forsterkning av førsteelleveren til FFK, mener hovedtrener Håkon Wibe-Lund.

– Formålet når vi henter spillere er først og fremst at de kan gå rett inn i startoppstillingen. Netan er en spiller som kommer hit fordi han vil spille for Fredrikstad, og strekker seg langt for å få til det, og det liker jeg, sier Wibe-Lund til klubbens hjemmesider.

Netan Sansara

Sansara har skrevet under på en kontrakt som varer ut sesongen.

Foto: Fredrikstad Fotballklubb

Treneren beskriver Sansara som en spiller som er positiv, prater mye og tar ansvar.

Forsvarsspilleren startet karrieren i Walsall, men har også vært innom klubber som Dundee, PAEEK, FC Vestsjælland og sist Boston United i Conference North (6. nivå) i England.

Sansara har signert en kontrakt ut inneværende sesong. Han er venstrebeint og kan spille både midtstopper og venstreback.

– Jeg er veldig godt fornøyd med signeringen, Netan har overbevist fra dag én. En god spiller. Utrolig bra ledertype, som passer godt inn i den prestasjonskulturen vi bygger opp, sier Wibe-Lund til fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Kidnappet jente tilbake på Kypros

    Den fire år gamle jenta som i april ble bortført av faren sin på Kypros er gjenforent med moren, melder VG. Faren hevder at det var moren som kidnappet barnet fra ham i Norge i 2015, men Oslo tingrett har slått at far pliktet å levere datteren tilbake.

  • Mistet lappen etter sladding

    En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.