NRK Meny
Normal

Første test for FFK uten Wibe-Lund

Med Jan Tore Ophaug og Alekander Olsen bak roret tar FFK imot Ranheim til dyst på hjemmebane.

Jan Tore Ophaug

Jan Tore Ophaug og Aleksander Olsen leder FFK mot Ranheim.

Foto: Tomas Berger / NRK

Det har vært en turbulent uke for Fredrikstad Fotballklubb. Onsdag røk rødbuksene ut av cupen etter et pinlig nederlag mot Kvik Halden. Dagen etter trakk hovedtrener Håkon Wibe-Lund seg.

Jan Tore Ophaug og Aleksander Olsen har tatt over ansvaret mens klubben jakter en ny trener. Nå leder duoen laget mot Ranheim i dag.

– Nå skal vi vinne kamper. Det er ikke så mye vi skal endre på, bare trykk og holdning når vi går på banen, sier Ophaug til klubbens hjemmeside.

Venter over 3000

Supportere hadde møtt opp på Fredrikstad Stadion i går for å støtte laget i motgang. Daglig leder i FFK, Geir Bakken, skrev på Twitter at over 3000 billetter er solgt.

Laster Twitter-innhold

Ophaug håper flest mulig tar turen for å se FFK mot Ranheim.

– Hjelp fra publikum betyr mye for oss. Vi har et godt publikum, og kanskje kan de hjelpe oss til tre poeng, sier han til Fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykken er på Rolvsøyveien

    Frontkollisjonen på Rolvsøy har skjedd på Rolvsøyveien, melder politiet. To personer er lettere skadet. Tre biler er involvert i ulykken. Det er omkjøring om Dikeveien og lange køer i området.

  • Front mot front på Rolvsøy

    To personer er lettere skadet etter en front mot front ulykke i Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad. Det er trafikale problemer på stedet, melder politiet.