NRK Meny
Normal

Forsøkte å stikke av fra tollen

Tre polske menn ble stoppet av tollerne i løpet av en halvtime. Alle med store mengder alkohol i bilen.

Alkoholbeslag, tre på en halvtime

Tre polakker ble stoppet i tollen på Svinesund i løpet av en halvtime, alle med store mengder øl i bilen.

Foto: Tollvesenet

Tre polske menn ble stoppet av tollerne på Svinesund i går. De tre kjørte hver sin bil, to av dem med falske norske skilter.

– De tre hadde med seg om lag 1200 liter øl hver, i tillegg til brennevin og flere tusen sigaretter, forteller tollsjef på Svinesund, Wenche Fredriksen.

Alle tre ble stoppet i løpet av en halvtime.

To av polakkene forsøkte å stikke av fra tollkontrollen ved å snu på E6 og kjøre tilbake til Sverige i feil kjøreretning. De ble stoppet av svensk politi.

To av mennene er tatt for lignende smuglingsforsøk tidligere i år, opplyser Fredriksen.

Ifølge fungerende krimsjef i Halden var to av bilene «manipulert» slik at det skulle se ut som de ikke bar på så mye vekt. Kjøretøyene blir antageligvis inndratt.

Alkoholbeslag 18.november 2012

To av bilene var «manipulert» slik at det skulle se ut som de ikke bar på mye vekt.

Foto: Tollvesenet

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full og kranglete

    Full og kranglete blir en mann i 20-årene bortvist fra Fredrikstad sentrum ved 02-tiden i natt. Kort tid etter dukker mannen opp igjen på samme utested enda mer beruset og enda mer kranglete. Mannen ble tatt med til fyllearresten. Han er nå anmeldt for ikke å etterkomme pålegg og vil bli bøtelagt for dette.

  • Tyv tatt på fersken

    En tyv tok seg inn på en bensinstasjon på Borgenhaugen i Sarpsborg ved 02-tiden i natt. En ansatt på bensinstasjonen konfronterer butikktyven. Tyven svarer med å kaste gjenstander på den ansatte og forsvinner fra stedet. Politiet har en god beskrivelse av gjerningsmannen. Den ansatte fikk ryggsmerter etter hendelsen.