NRK Meny

Foreslår å flytte sengeplasser

Sykehuset Østfold foreslår å flytte 12 døgnplasser fra det distriktspsykiatriske senteret på Edwin Ruuds hospital i Eidsberg til sykehuset på Kalnes i Sarpsborg. – Utviklingen innen psykisk helsevern går i retning av at flere pasienter behandles uten innleggelse, og dermed blir behovet for denne typen døgnplasser mindre, sier viseadministrerende direktør Irene Dahl Andersen på sykehusets nettside.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.