NRK Meny
Normal

Følg Østsiden - Fredrikstad her

Følg fotballsendingen vår direkte her.

NRK Østfold dekker første runde i norgesmesterskapet i fotball på nett både før, under og etter kampene.

Fotball-laget til NRK Østfold. Mathias Lunde Kristoffersen og Sebastian Nordli skal kjøre rundt i bobilen til NRK Østfold med sitt cupprogram.

Selve kampen begynner klokken 17:45. Selv om det blir fokus på lokaloppgjøret, skal vi også snakke om cup-kampene de andre Østfold-lagene skal spille.

I TV-studioet vil Espen Torgersen ta imot gjester. Blant annet skal Kristian Bolstad i Fredriksstad Blad komme med sine prognoser.

To av fotballreporterne i NRK Østfold, Mathias Lunde Kristoffersen og Sebastian Nordli, skal kjøre rundt i NRK Sommer sin bobil.

Andersen, Torgersen, Nordli

NRK Sommers bobil blir et rullende fotballstudio på onsdag.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

– Vi starter i Sarpsborg. Der skal vi være med på lunsjen til Sarpsborg 08, før de setter kursen mot bortekampen mot Ås. Når vi har sendt spillerne avgårde i bussen, tar vi turen til Fredrikstad. Der henter vi Østsiden sin spiss Dino Mulac og kjører ham til kamp, sier Nordli.

Cup-bobilen får også gjester som Lasse Trulsen og Rino Hansen på besøk.

– Når vi har kommet frem til Østsiden kan også vanlige folk som forbereder seg til kamp ta kontakt. Kanskje de vil komme innom og spå hvordan kampene med Østfold-lagene ender?

Alt dette, og selvsagt også selve kampen mellom Østsiden og Fredrikstad, vil bli strømmet på nrk.no/ostfold og Fredriksstad Blads nettsider, f-b.no/.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: