NRK Meny
Normal

Følg klimakonferansen på Hafslund

Klimakonferansen CC8 på Hafslund hovedgård streames direkte fra klokken 0945.

CC8
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det er siste dag av CC8 i dag, og diskusjonene i dag starter med eksempler på suksessfulle karbon-nøytrale produkter, før de ulike arbeidsgruppene fra i går presenterer sine syn på hvordan rike lands teknologi kan lette miljøbyrdene for den fattige verden.

Klimakonferansen CC8 6. juni

Sluggerne setter hverandre stevne

Konferansen er et samarbeid mellom miljøstiftelsen Bellona, Madridklubben - en organisasjon for det meste bestående av tidligere statsoverhoder, som jobber for demokratisering og endring av det globale samfunn - og Hafslund ASA.

Formålet er å få til samarbeidsmetoder for økonomisk og teknologisk samarbeid for å få på plass miljøvennlige løsninger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Akershus Røde Kors bistår i søket

  Røde Kors Hjelpekorps fra både Østfold og Akershus er kalt ut for å bistå politiet i søket etter 7-åringen i Askim. Akershus Røde Kors Hjelpekorps melder at de er på vei med nærmere 30 mannskap.

  Leteaksjon etter gutt (7) i Askim
  Foto: Østfold Røde Kors
 • Har satt inn dykkere i søket

  Dykkere fra Fredrikstad brannvesen er satt inn i søket etter den savnede 7-åringen i Askim, skriver Smaalenenes Avis. Dykkerne gjennomsøker dammen i Folkeparken. Ifølge politiet gjennomføres søket for å utelukke at gutten har falt i vannet.

  Leteaksjon etter gutt (7) i Askim
  Foto: Freddie Larsen