NRK Meny
Normal

Fløyet til sykehus etter knivstikking

En kvinne er fløyet til sykehus etter knivstikking i Askim i kveld. Ektemannen hennes er kjørt til sykehus med ambulanse.

Knivstikking Askim
Foto: Freddie Larsen

Knivstikking i Askim

Politiet søker etter gjerningsmannen i nabolaget.

Foto: Freddie Larsen

Det er en mann og en kvinne som er skadet etter knivstikking i et boligstrøk nord for Askim sentrum. Naboer varslet politiet om hendelsen et kvarter før klokken sju i kveld.

Kvinnen er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse, melder NTB. Ektemannen ble kjørte til sykehus i Fredrikstad med ambulanse.

– De to er tilsynelatende ikke livstruende skadd, opplyser operasjonsleder Børge Løge i Follo politidistrikt til NTB.

Politiet satte i gang leting etter gjerningsmannen i området. Han skal ha forlatt stedet til fots. Mannen skal være ca. 170 centimeter høy. Politiet i Follo melder på Twitter at han trolig har på seg en grå/svart jakke. Han ser kraftig ut og kan være tilsølt med blod.

Uklart om gjerningsmannen er pågrepet

Ifølge Smaalenene.no ble en person pågrepet i nærheten. Vedkommende skal passe til signalementet, men politiet i Follo kunne sent i kveld ikke bekrefte eller avkrefte om gjerningsmannen var pågrepet.

– Vi har sjekket ut personer vi traff i området, men jeg kan ikke si noe om hvem dette var, sier jourhavende embetsmann i Follo politidistrikt Patrick Steensby til NRK i kveld.

Smaalenene.no melder at gjerningsmannen skal ha ringt på døren deres. Det er uklart om gjerningsmannen har noen forbindelse til ekteparet.

Knivstikking Askim

Knivstikkingen fant sted i et boligstrøk nord for Askim sentrum.

Foto: Freddie Larsen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hele avlinger tapt i tørken

    – Mange bønder er hardt ramme av tørken. Det sier leder i Østfold Bondelag, Svend Arild Uvaag.

    – Jeg får mange telefoner hvor bønder forteller at de frykter at mer eller mindre hele avlinga er tapt. Dette bekymrer oss, sier han. Regnbygene de siste dagene kom for sent for en del kornbønder.