NRK Meny
Normal

Fløyet til sykehus etter knivstikking

En kvinne er fløyet til sykehus etter knivstikking i Askim i kveld. Ektemannen hennes er kjørt til sykehus med ambulanse.

Knivstikking Askim
Foto: Freddie Larsen

Knivstikking i Askim

Politiet søker etter gjerningsmannen i nabolaget.

Foto: Freddie Larsen

Det er en mann og en kvinne som er skadet etter knivstikking i et boligstrøk nord for Askim sentrum. Naboer varslet politiet om hendelsen et kvarter før klokken sju i kveld.

Kvinnen er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse, melder NTB. Ektemannen ble kjørte til sykehus i Fredrikstad med ambulanse.

– De to er tilsynelatende ikke livstruende skadd, opplyser operasjonsleder Børge Løge i Follo politidistrikt til NTB.

Politiet satte i gang leting etter gjerningsmannen i området. Han skal ha forlatt stedet til fots. Mannen skal være ca. 170 centimeter høy. Politiet i Follo melder på Twitter at han trolig har på seg en grå/svart jakke. Han ser kraftig ut og kan være tilsølt med blod.

Uklart om gjerningsmannen er pågrepet

Ifølge Smaalenene.no ble en person pågrepet i nærheten. Vedkommende skal passe til signalementet, men politiet i Follo kunne sent i kveld ikke bekrefte eller avkrefte om gjerningsmannen var pågrepet.

– Vi har sjekket ut personer vi traff i området, men jeg kan ikke si noe om hvem dette var, sier jourhavende embetsmann i Follo politidistrikt Patrick Steensby til NRK i kveld.

Smaalenene.no melder at gjerningsmannen skal ha ringt på døren deres. Det er uklart om gjerningsmannen har noen forbindelse til ekteparet.

Knivstikking Askim

Knivstikkingen fant sted i et boligstrøk nord for Askim sentrum.

Foto: Freddie Larsen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08