NRK Meny

Flere tobakksbeslag i helgen

Tollerne på Svinesund beslagla betydelige mengder tobakksvarer i helgen. Ved midnatt natt til i dag ble det funnet 60 kilo tobakk i en bil, som en mann fra Syria kjørte. Det skulle vært betalt 194.000 kroner i avgifter for tobakken. Lørdag ettermiddag ble det funnet 53 kilo vannpipetobakk i en svensk bil. Denne tobakken var pakket i gavepapir. Lørdag ble dessuten en vestlending stanset med 40 kilo snus.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på musikkstøy fra festningen

    Naboer til Fredriksten festning i Halden ber Fylkesmannen i Østfold vurdere om reglene følges under store konserter på festningen. Festivalen Tons of Rock og Landstreffet for russ trekkes fram som arrangement som skaper mye støy og går ut over nattesøvn og trivsel for de som bor i området.

    tons of rock 2015
    Foto: Rune Fredriksen / NRK
  • Dømt for voldtekt av datteren

    En mann i 40-årene er dømt til fengsel i fire år og åtte måneder for voldtekt av sin egen datter. Mannen innrømmet ikke straffskyld da han møtte for tingretten i Fredrikstad i september. I retten hevdet datteren at anklagene hun tidlige hadde rettet mot faren hadde vært falske. En enstemmig tingrett fant likevel faren skyldig etter tiltalen.