NRK Meny
Normal

Flere nestenulykker etter trailerstans

En semitrailer med motorproblemer skapte flere farlige situasjoner på Fredrikstadbrua i ettermiddag.

Trafikkaos på Fredrikstadbrua

Det var nære på for flere av bilistene som kjørte over Fredrikstadbrua i ettermiddag.

Foto: NRK

På de få minuttene NRK Østfold var på brua var det flere nesten-kollisjoner mellom biler som lå i venstrefeltet i retning Østsiden, og bilister på vei mot sentrum som svingte over i motgående kjørefelt for å unngå semitraileren.

Trafikkproblemer på Fredrikstadbrua

Semitraileren sperret hele veibanen på Fredrikstadbrua i retning Fredrikstad sentrum.

Foto: NRK

Først en drøy halvtime etter at meldingen om semitraileren ble lagt ut av Østfold-politiets operasjonsleder var det en patrulje på plass for å dirigere trafikken.

– Vi har vært klar over at det har vært problemer med trafikken i området, forteller operasjonslederen til NRK i 13.00-tiden.

– Vi har vært nødt til å prioritere andre oppdrag. Men en patrulje er nå på plass og dirigerer trafikken så godt det lar seg gjøre. Den har fått motorstopp, så det er ikke mulig å flytte den en meter, legger han til.

Klokken 13.30 meldte politiet at semitraileren var fjernet fra brua.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.

  • Etterlyser stjålet bil

    En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.