NRK Meny
Normal

Norwegian med flere innenlandsruter fra Rygge

- Innenlandsruten fra Rygge til Bergen gikk dårlig i starten, men går bedre og bedre, så nå velger vi å satse videre på Rygge, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Bjørn Kjos

Bjørn Kjos i Norwegian snakket mye om Moss lufthavn Rygge da han presenterte et underskudd på 86 millioner kroner torsdag.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Det sa administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian, da han torsdag presenterte et underskudd på 86 millioner kroner.

Les: Norwegian i hardt vær

Rygge fungerer svært bra

Men underskuddet til side, Kjos benyttet anledningen til å snakke om Moss lufthavn Rygge på presentasjonen.

- Vi åpnet med 13 ruter fra nye Moss lufthavn Rygge. Nå har vi sett at de fleste fungerer svært bra, sa Kjos på pressekonferansen i torsdag.

- Med den suksessen vi har hatt innenriks kommer det nye ruter fra Rygge, sa Kjos.

Klikk her for å se: Destinasjoner fra Rygge

Nybrottsarbeid

Ifølge Kjos er det i startsfasen for helt nye ruter vanskelig før man får oversikt over hvilke ruter som fungerer og hvilke ruter som må endres.

Allerede har Norwegian bebudet nedleggelse av både London-ruta og Warszawa-rata fra 1. september i år.

Les: Legger ned Warszawa-rute

- Mange av de 13 rutene vi flyr derfra nå hadde vi aldri tidligere flydd. Det er vanskelig å vite hvordan rutene går før du har flydd de en stund.

- Du må bare tørre å forsøke, sa Kjos på pressekonferansen torsdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på musikkstøy fra festningen

    Naboer til Fredriksten festning i Halden ber Fylkesmannen i Østfold vurdere om reglene følges under store konserter på festningen. Festivalen Tons of Rock og Landstreffet for russ trekkes fram som arrangement som skaper mye støy og går ut over nattesøvn og trivsel for de som bor i området.

    tons of rock 2015
    Foto: Rune Fredriksen / NRK
  • Dømt for voldtekt av datteren

    En mann i 40-årene er dømt til fengsel i fire år og åtte måneder for voldtekt av sin egen datter. Mannen innrømmet ikke straffskyld da han møtte for tingretten i Fredrikstad i september. I retten hevdet datteren at anklagene hun tidlige hadde rettet mot faren hadde vært falske. En enstemmig tingrett fant likevel faren skyldig etter tiltalen.